Beze jména

Zpověď seriálového závisláka


Čekání, to je to nejhorší. Celý jeden rok jsem čekala na třetí sérii Stranger Things a když vyšla, tak jsem ji zkoukla za jeden den, a teď abych znovu čekala. Mnohem horší je to však u seriálu The OA, protože u ni na další sérii musím čekat tři roky :c


.


Občas mám chuť se celý den koukat na seriály, jenže to je nemožné když vás do toho volá škola a věci, které odkládáte už dlouho dobu. Jenže... tenhle seriál odkládám taky dlouho dobu. Co takhle se hodit na pár dní marod? 


.


Pfff, spánek. Co to vlastně je?


.


Nevím jak ostatní, ale já už pomalu nemůžu rozlišit vzpomínky od seriálu. Někdy nevím jestli se mi tohle vůbec někdy stalo nebo jsem to viděla někde na monitoru počítače. Občas mě to děsí.


.


Na co koukat, když už jste všechny seriály, které jste měli v plánu zkouknout už viděli? A když poprosíte někoho aby vám doporučil nějaké ty jeho seriály tak zjistíte, že už jste je taky viděli.


.


Víte co je horší než konec vztahu? Konec seriálu! To se pak připravte na několik probrečených nocí.


.


My závisláci, se nechceme jen na seriály dívat, ale také si o nich povídat, proto se snažíme přemluvit své kamarády aby se koukali na seriály, na které koukáme my a měli si o nich s kým povídat. Někdy je to však velký problém, protože ne všichni mají rádi seriály... šílení to lidé. 






Jako každý správný závislák, i seriálový závislák potřebuje svoji dávku. Jestli se tak nestane, stáváme se nebezpeční pro své okolí i pro sebe samé. Prosím, pokud uvidíte že jsme neklidní, nechte nás sakra koukat na seriál!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.