Beze jména

Seriály a filmy


Dneska vám chci představit filmy a seriály, které se mi líbili a myslím si že by se mohli líbit i vám. Pokud vás něco zaujme tak klikněte na název konkrétního filmu/seriálu, zabudovala jsem do něj odkaz na stránku kde si to můžete přehrát. Omlouvám se za to že jsem někde u něčeho obsah děje zkopírovala, ale nedokázala jsem vymyslet něco vlastního. 

 









Searching        2018        DRAMA




Davidovi se ztratí jeho dcera Margot. Policie však není schopná Margot najít, proto se rozhodne najít svoji dceru sám a to přes její notebook, kde se o své dceři dozví plno tajemství, které před ním chtěla utajit.

Film mě velmi zaujal jelikož se vše odehrává skrz monitoru počítače, mobilů a přes webkamery. Je nemožné najít ve filmu záběr klasickou kamerou s níž se natáčí filmy. Snad jste mě pochopili, nejsem moc velký expert na vysvětlování. 






Summer of 84        2018        HOROR, THRILLER, DRAMA




Je léto roku 1984. Když se objeví sériový vrah ve městečku Ipswich, patnáctiletý Davey má značné podezření že onen vrah je jeho soused. S jeho partou kamarádů se rozhodnou souseda sledovat, zde začíná ten děsivý příběh a léto, na které nikdy nezapomenou. 

Super film. Bavil mě. Hlavně ten konec byl úplně zarážející, protože když se zjistilo kdo je vrah tak jsem si myslela že už je konec, ale ono zbývalo ještě nějakých patnáct minut do konce v níž rozhodně nechyběla krev! 



 



Všechno nejhorší        2017        MYSTERIÓZNÍ, THRILLER, HOROR



Tree prožívá jeden a ten samí den pořád dokola, zrovna když má narozeniny. Každý den skončí stejně - zabije ji vrah  v masce. Když Tree dojde že je uvězněná v časové smyčce a není to pouhý výplod její fantasie, snaží se aby její narozeniny pokaždé neskončili tím že umře, ale to není tak lehké...

Takovýhle typ filmů mám hrozně ráda a tenhle mě celkem bavil. Sice bych tomu ,,horor" neříkala, ale i tak to bylo dobrý. Taky to stojí za shlédnutí c:






The Darkest Minds        2018        SCI-FI, THRILLER




Ruby by si nikdy nepomyslela, že přežije zhoubnou nákazu, která zabila 98 % amerických dětí... Ale přežila. U přeživších dětí se zničehonic objevily superschopnosti, které bylo možné popsat pouze pomocí barev: zelení (super inteligentní), modří (ovládající telekinezi), žlutí (ovládající elektrické napětí), oranžoví (ovládající mysl) a červení (ovládající oheň). Ruby patří mezi oranžové, tudíž velice nebezpečné, a je poslána do Thurmondu, tábora pro děti jako ona. Zde se lstí vydává za jednu ze zelených, ke kterým se chovají v táboře lépe. Ruby se povede uprchnout a přidat se ke skupině náctiletých, kteří bojují o holý život ve snaze vymanit se ze spárů vlády.

Rozhodně se běžte na ten film teď všichni povinně kouknout! Fakt to byla naprostá pecka, ani romantika nechyběla. Doufám že vyjde i dvojka, protože konec skončil otevřeně. Tenhle film si zaslouží vaši pozornost, tak proč to tu furt čteš?! Jdi se na to už kouknout! 







Vadí nevadí       2018        HOROR, THRILLER 




Skupinka kamarádů  se vydá na výlet od Mexika, kde začnou hrát velmi nebezpečnou hru, která se jmenuje ,,vadí nevadí". Ze začátku je to jen zábava, ale když přijedou zpátky domu poznají že to nebyla jen obyčejná, nevinná hra. I nadále jsou nuceni hrát a plnit úkoly, které můžou ublížit, nebo dokonce i zabít jejich blízké a sebe samotné 

Na tenhle film, jsem se koukla jen kvůli tomu že hlavní roli hraje Aria z PLL a jsem ráda že jsem se na něj koukla. Takový typy hororů mám ráda, je to něco co vás vyleká, ale i přes to se v noci nebojíte spát, protože šlo v tom hororu o něco co vám nemůže ublížit, kdežto kdyby ten horor byl o nějaké strašidelné panence, tak asi nebudu spát celý týden, protože se budu bát aby mě nezabila =D Chápete, ne? :c







 Všem klukům, které jsem milovala    2018     KOMEDIE, ROMANTICKÝ 




Lara Jean má zálibu v psaní milostných dopisů klukům, kteří se jí líbí. Jen je nikdy neodešle. Zavře je doma do krabice a tam čekají bezpečně schované. Jenže jednoho dne dopisy zmizí a Lara Jean velmi brzy pochopí, že dopisy našly své adresáty. Možná by to nebyla taková katastrofa, kdyby jedním z adresátů nebyl její nejlepší kamarád a ex přítel její starší sestry.

Tento film je zfilmován podle knihy, která v jednu dobu byla velice populární, ale i tak jsem se stále neměla k tomu aby jsem si přečetla, takže jsem se aspoň koukla na film. Zase musím podotknout že tam hrála Mona z PLL. Film byl vážně hezký, koukala jsem se na to společně se ségrou a i té se to líbilo, pokud máta rádi romanťárny ze středních škol, tak se na to jukněte, určitě se vám to bude líbit :)






Bird box     2018      HOROR, SCI-FI, THRILLER, DRAMA



Když tajemná síla zničí světovou populaci, je jen jediná věc jistá: Když ji uvidíte, vezmete si život. Tváří v tvář neznámému, Malorie nalézá lásku, naději a nový začátek. O tohle všechno ale během lusknutí prstu přijde. Musí se svými dvěma dětmi utéct a plout po zrádné řece, aby našla možná poslední místo na zemi, které jim může nabídnout úkryt. Ale aby přežili, musí tuto riskantní dvoudenní cestu podstoupit se zavázanýma očima.

Mám ráda filmy a seriály o konci světa tak jak ho známe, takže tohle pro mě byla naprostá pecka. Během celého filmu mi běhal mráz po zádech. Druhá věc co mám ráda jsou morbidní scény plné krve a ani ta tam nechyběla! Nejsem zrovna moc na to aby jsem si nějaký film pouštěla vícekrát, ale tohle bych mohla sledovat každý den a nikdy by mě to neomrzelo. Taky se mi líbilo obsazení hlavní postavy (Sandra Bullock) i když na to nikdy moc nenahlížím, ale tady to oceňuji. 






Blood Fest     2018       HOROR, KOMEDIE


Festival jménem Blood fest je sraz fanoušků milující horory, nikdo však netušil že se do jednoho takového hororu dostanou oni sami a budou si moc prožít to, co dosud sledovali na monitorů jejich zařízení. 

Jak už jsem zmínila, mám ráda krvavý scény, takže pro mě tenhle film byl zase úplně ideální. Místy to bylo vtipné a také konec byl velice překvapivý, protože jsem nečekala že to bude mít nějakou pointu a vysvětlení. 











Dead of sumer     2018       DRAMA, HOROR, MYSTERIÓZNÍ 



V osmdesátých letech 20. století, když jsou zrovna letní prázdniny, se v Camp Stillwater probudí starověká pověra. To, co mělo být původně letní zábavou, se změní na temnou, nezapomenutelnou a děsivou událost.

Zkouknuto za jeden den. Pro lidi co leží nemocný v posteli úplně ideální. Nemohla jsem od toho odtrhnout oči. Doporučila jsem film i ségře a ta to má úplně stejně.  






Příběh služebnice      2017 -  X      DRAMA, SCI-FI




Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood Příběh služebnice vypráví o životě v dystopickém Gileádu, totalitní společnosti na půdě někdejších Spojených států. Republika Gileád, která se potýká s ekologickými katastrofami a ztrátou lidské plodnosti, je ovládána zvráceným fundamentalistickým režimem, který militantně volá po "návratu k tradičním hodnotám". Jako jedna z mála žen, které jsou ještě plodné, je Offred služebnicí v rodině Velitele. Ženy z této kasty jsou nuceny k sexuálnímu otroctví...

Zkouknuto za pár dní :D Jak už jsem řekla, miluju filmy a seriály o konci světa tak jak ho známe a tohle je další z nich. U tohoto seriálu budete mít nutkání několik postav zabít a říkat si jak jsou ty lidi tak blbý. Seriál má zatím dvě série po deseti a třinácti dílech. Modlím se za to aby třetí série vyšla co nejdřív. 








Misfits      2009 - 2013     KOMEDIE, FANTASY, DRAMA



Banda mladistvých delikventů dostane za své prohřešky trest: veřejně prospěšné práce. Nic si z toho ale nedělají. Probační úředník je jim spíš pro smích a špinit se sbíráním odpadků se jim zrovna nechce. Náhle ale na Londýn udeří silná bouře, která změní životy pětici floutků z ulice. Po bouři všichni získají superschopnost. A časem zjistí, že nejsou sami…

Tohle je jeden z mála seriálů, kde můžu říct že je dabing lepší než originál, takže pokud vás trailer odradil tak to bude tim že jste to ještě neslyšeli v dabingu. Je to fakt vtipnej seriál, sice je to sprostý ale fakt hodně dobrý! Snad nikdy jsem se u ničeho tak hodně nenasmála a to mě tyhle sprostý vtípky nikdy moc nebrali. 






Tohle je bohužel konec článku, pokud se vám líbil tak dejte vědět do komentářů a možná bude i další díl.



 

                                                                                                                                                                                                                     


                                                                                                                                                            

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Bird box, tam hrá môj obľúbený herec. xd Inak, pokiaľ budem mať čas, lebo škola a toto... tak sa na niečo z toho určite pozriem, mnohé vyzerajú zaujímavo.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

MaryAnnie(Píšeme povídky a příběhy)

Všechny filmy mě zaujaly a mám v plánu se na ně podívat. Dlouho jsem se chtěla podívat na nějaké horory, ale vůbec jsem žádné nemohla najít, takže díky.
Jen se chci zeptat přes jaké stránky se na tyto filmy díváš? =)

MaryAnnieTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

MaryAnnie: Klikni na nějakej název filmu, je tam zabudovanej odkaz na stránku kde se na to můžeš kouknout... ale abych ti odpověděla přímo na otázku, tak se na filmy koukám ze stránky freefilm.to

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Něco mě zaujalo, takže se na to v nejbližší době podívám, ale většinu asi vynechámsmajl Přiznávám se, že scifi radši čtu, než sleduju...smajl

Každopádně se mi tvůj článek moc líbil. Po dlouhé době je na HPD článek, který mě zaujal a inspiroval. Navíc je naprosto úžasně graficky zpracovanýsmajl

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.