Beze jména

Moje Funko POP za rok 2018

Aloha, 

od léta 2018 jsem velký blázen do Funko POP, takže dnes vám chci představit figurky, které jsem za rok 2018 stihla nashromáždit.




Tohle je seriál mého dětství, takže figurku Buffy a jejich přátel jsem si nemohla nechat ujít. Mám z nich velkou radost. Nejvíc se mi líbí Giles, který je podle mě jeden z nejhezčích figurek co mám a to hlavně kvůli tomu křížku co má v ruce, který je naprosto skvěle propracovaný a taky kvůli brýlím. Zároveň mě mrzí že figurka Willow je jenom v podobě kdy se zní stal dočasný záporák a není tam její normální podoba.






 


 













      Nejsem moc velký fanoušek tohoto hororu, sice jsem  viděla oba dva díly, ale už si je pomalu ani nepamatuji. Figurku jsem si koupila jen proto že se mi líbila a chtěla jsem aby moje jedna hororová figurka měla společníka, ale tu vám představím později.











        





TWD je můj oblíbený seriál, takže vlastnit nějakou figurku z tohoto seriálu byla samozřejmost. Vybrala jsem si tedy Ježíše, protože ho zbožňuji už od první chvíle kdy se tam objevil. 










 




Další záležitost z dětství, kterou jsem si nemohla nechat ujít. Mám Funko POP Naruta a Kakashiho, kteří jsou taky jedni z nejhezčích z mé sbírky <3









 





                                                                 







Každý kdo sbírá Funko POP má aspoň jednu figurku z Harryho Pottera, takže i já. Mám Hermionu a Rona, kterého jsem kupovala přes alík, takže jsou už takový zničený, chybí jim hůlky a nemaj krabičku, Pak mám dalšího Rona, tentokrát sedí na koštěti a je ve vzduchu, který už je s krabičkou, protože je úplně nový. 





 

 





 







Této figurky lituji, protože jsem ji kupovala úplně na začátku mé mánie a to jsem ještě nevěděla že existujou české internetové stránky, kde se dají POPky koupit, takže jsem je kupovala jen v obchodu co máme ve městě a tam vždycky mají jen figurky ze Star Wars, takže když tam měli něco ze Stranger Things, které znám, tak jsem to automaticky šla koupit. Stálo to 500. Po pár dnech jsem zjistila že na internetu mají tu samou figurku za 200...











 






Moje oblíbená postava z lolka. Tak jsem ji prostě musela mít. Žádnou vědu v tom nehledejte...






















Tyto figurky jsem moje první Funko POP. Civil War jsem v životě neviděla a ani už si nepamatuju proč jsem si je kupovala. Jen vim že jsem si toho dne řekla že tyhle potvůrky začnu sbírat a tak jsem šáhla po tom co mi zrovna padlo do ruky. 





















Pro tyhle platí úplně to samé jako u Civil War, když jsem to kupovala, tak jsem vůbec nevěděla z čeho to je. Doma jsem pak zjistila že je to z jedné hry.






















Tohle je ta figurka, ke které jsem kupovala tu Anabell. Taky jsem ji kupovala z alíku jako POPky z HP, takže vypadá tak jak vypadá xD Jinak Chuckie jsem taky v životě neviděla, ani nevim jestli je to vůbec film. 















  





Koupila jsem ji ve slevě z původních 500 na 200, jinak bych si ji ani nekoupila. Plánuji si ještě koupit k němu Bellu (krásku) aby nebyl tak sám. Jinak mě mile překvapilo že POPka je semišová, což jsem ještě u žádné neviděla. 

















Tuhle figurku jsem dostala v mystery boxu. Tahle POPka se dá sehnat jen v zahraničí, protože mystery boxi s Funko POP už neprodávájí. Jenom takové ty drahé, které mají v sobě ještě dalších několik postaviček od jiných značek, ale to mi přijde už zbytečné. Nevím jestli jsem s touhle figurkou spokojena, protože absolutně nedrží, pořád padá a ta opice je strašidelná :D








     





Tato figurka je taky z mystery boxu. Twin Peaks jsem neznala, ale kvůli figurce jsem se koukla aspoň na první sérii aby jsem ve sbírce neměla další figurku o které nic nevím. 















    






To nejlepší na konec. Riverdale je můj oblíbený seriál, takže jsem si koupila všech 5 hlavních postav. Sice moje peněženka tehdy zaplakala, ale aspoň jsem si udělala radost. Minulý měsíc vyšel další set Riverdale figurek, takže možná že moje peněženka znova zapláče. 










 


  


 


 








A to je vše :) 


Komentáře

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Tyto figurky jsem vždycky chtěla, ale máma mi to nikdy nechtěla koupit, tiše ti závidím. smajl A taky to, že ti to vydrželo tak dlouho... já jsem všechno přestala sbírat asi po, ehm, 2 dnech? smajl
No, nic, líbí se mi celé zpracování článku, máš hezkou sbírku... jen něco, co bych ještě chtěla dodat na závěr: ano, film s Chuckym existuje! smajl Je to taková stará klasika jako třeba Pátek Třináctého, určitě se na to někdy podívej, jmenuje se to Dětská Hra... nebo třeba Chuckyho Pomsta, je to celkem dost podobné Annabelle.
Anyway, hezký článek, máš ode mě plus! =)

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Otakarka El. Petřinská: Máma by mi to taky v životě nekoupila, ta mi vždy vyčítá jak můžu utrácet peníze za takové ošklivé "panenky" (tak to mu říká =D)

S tím sbíráním to mám stejně, ale tohle je něco jiného, tohle totiž není sbírání figurek, ale závislost. A děkuji za plus =)

josefaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Butterfly340: Vzhledem k dost velké části mých spolužáků, kteří by to utratili za chlast/cigarety mi tohle jako vyhazování peněz ani nepřijde. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Omggg Funko POP je mega, ale nemám žiadnu, ale chcem si to kúpiť, tie figúrky sú topka proste. xd Keď som videla v jednej slovenskej rannej šou postavičku Lokiho, som spadla z postele normálne, to bolo také cuteeee! xd Aj tá Wanda čo máš je cute. Všetky sú proste cute. xd

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Fany7777777VIP(AHS)

Já se na tyhle Funko POP figurky dívám už dlouho, ale ještě nikdy jsem si žádnou nekoupila. Až teď včera jsem mamku přemluvila, aby mi ji koupila k narozeninám. Vybrala jsem si Koralínu s tím kocourem, protože tam jsou dvě postavičky dohromady. Ale určitě bych chtěla i někoho z Harryho Pottera a taky jsem chtěla z American Horror Story, ale u nás to vůbec nejde sehnat. Jinak v jakých obchodech ty figurky kupuješ?

Fany7777777To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Cože? To jako každá z těch figurek stojí 200-500 Kč? Vždyť si to není vůbec podobné.

Promiň, těmto figurkám nerozumím a tudíž nedokážu tvoji sbírku náležitě ocenit, ale určitě se najde spousta lidí, kteří ano.♡

Damaris HarrisTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.