Be YOU!

Faleš

Nikdo mi nikdy neodpověděl na otázku: "Proč se mají falešní lidé nejlépe?" copak u nich nefunguje karmický zákon? Proč se mají tak dobře?

Víte,

nikdy jsem nepochopila proč lidi, kteří pátrají po hodních lidech se vždy drží těch falešných. Povězte mi, proč se lidé pomlouvají a pak se navzájem baví? Proč mezilidské vztahy vždy tak brzy skončí, kvůli tomuhle? Existují na tyto otázky odpovědi? 

Je troufalost doufat, že jednou, jedinkrát, potkám někoho,kdo nebude takový? Lidi touží po hodných věrných lidech, přitom se chovají jako svině. Nejspíš jen nemám to štěstí potkat,jako normální osoba potkat další normální osobu. 

Z vlastních zkušeností mohu říct, že zlatí človíčci jsou většinou odpadlíci společnosti,jen proto, že jsou věrní a mnoho lidí toho využijí. Mrzí mě, že když tito 'človíčci' jednou udělají bezmyšlenkovitě chybu, řeší se to a jsou hned špatní.... vždyť je jich tak málo...



Komentáře

pastelkaVIP

Na rozdíl od některých předešlých pisatelů, si myslím, že není vhodné ti radit, jaké články máš psát a jaké ne. Piš tak, jak to cítíš. Vím, co jsi asi chtěla říct. Jde (asi) o lidi, kteří tě za zády pomlouvají a tobě se staví očí, jako nejlepší přátelé (tedy chovají se falešně), že? Bohužel, takových je spousta. Je zapotřebí, se takových lidí zbavit a hledat ty, kteří se umí chovat férově. Jsou takoví, a je jich také dost. Nenech se znechutit, určitě je v tvé blízkosti někdo, kdo si tvoji důvěru zaslouží. Držím palce a nebuď smutná. pa pastel smajl

pastelkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ThatGirl2006(DragonLovers)

Hele, řiď se zákony jing a jan (Na všem zlém je něco dobrého a na všem dobrém je něco zlého) Já osobně si myslím, že svět nejde rozdělit na "dobrý" a "špatný". Je asi nejlepší být co možná nejvíc přizpůsobivý. Protože pro jednoho můžeš být poklad, a pro druhého odpad. Prosím, zamysli se, než začneš psát. Neber samozřejmě můj komentář jako "hate" ale jako "upřímné vyjádření názoru" smajl. Souhlasím samozřejmě se všemi, asi bych tento typ článků nepsala, ale je to tvá volba (samozřejmě XD). Měj se.

ThatGirl2006To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Kdo je normální, kdo je hodný, kdo je zlý? Máš pocit, že víš? Vědět nemůžeš. Je rozdíl být zlý a být upřímný. Je rozdíl být hodný a naivní. Je rozdíl být svinně a dobrý obchodník. V dnešním světě je každý něco. Jde o názory. Pro někoho můžeš být spasitel, pro druhého špína. Nikdy se nezavděčíš všem a ne vždy se každý zavděčí tobě. Slova použita ve tvém článku balancují na několika uzoučkých hranicích, takže je nepoužívejte s takovou jistotou, nebo z té hranice spadneš. Nemluvě o slově "normální", které dle mého názoru neexistuje. Už takové články nedělej. K zamyšlení není obsah tvého článku, ale téma. Když chceš udělat takový článek, tak by se mělo přemýšlet o něm, ne o tématu (taky to není na škodu, ale chápeš,ne?)

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Naštěstí ne všichni jsou takoví. smajl Je pravda, že jsem se setkala s dost lidmi, kteří byli falešní (většina mojí třídy na základní škole), ale naštěstí většina jich je těch "hodných". Ale to rozdělení na "hodné" a "falešné" se mi nelíbí. Lidská povaha je nesmírně složitá a takhle jednoduše se škatulkovat nedá.
Možná bych neužívala slovo "hodný". (Protože co přesně znamená hodný? A kde přesně leží hranice mezi dobrem a zlem?) Možná upřímní? Kamarádští? Nefalešní? smajl Nevím. Ale "hodný" je fakt takové... až moc jednoduché. smajl

CaliopeiaTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Proč se mají falešní lidi nejlépe? Protože když nejsou sami sebou, nemusí se bát, že by je někdo nepřijal takové, jací jsou. Nebo se aspoň nezajímají o člověka natolik, aby jim na tom záleželo. Jsou s ním třeba jen proto, že je to pro ně vyhodné.
Asi teda.
Navíc, falešný člověk nemusí vždy dát najevo svoje negativní vlastnosti. Proto třeba mám radši lidi, kteří nejsou hodní, ale jen "neutrální", protože "hodní" jsou daleko větší h ovada.
Jo a protože nejsem falešná kráva, ale upřímná kráva, tak... pátrají po hodnÝCh lidech.

Clawdeen77To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.