_baraaaaaaa_

Pavel Callta

Pavel Callta se narodil 12. února 1989 na severu Čech v České Lípě, kde strávil 18 let svého života. Vystudoval SŠ se zaměřením na ekonomiku, turismus a cizí jazyky a od září 2009 nastoupil na Konzervatoř Jaroslava Ježka, studium po necelém roce nechal, jelikož do toho dělal ještě vysokou. S hudbou začal již od dětství, jelikož jeho celá rodina byla hudebně založena. Každý člen rodiny hrál na nějaký hudební nástroj. Ve svých deseti letech zkusil hrát na piano a na trumpetu. Když nastaly doma rodinné problémy, Pavel odletěl do Egypta pracovat jako delegát, rok na to do Turecka jako průvodce a po té zase i delegáta. Na podzim 2010 odletěl studovat do USA a hned po té jel na půl roku na školu do Belgie. V Belgii zjistil, že v ČR startuje nová řada Česko Slovensko Má Talent v roce 2011 a tak zkusil štěstí. Dostal se až do semifinále.

Skladby: Depka, Dokola, Jeden team, Malej kluk, Mami, Momenty, Naštěstí, Nádech, Pouto přátelství , Propojeni, Song pro tebe, Spřízněná, Tak promiň, Terapeut, Ve hvězdách, Věk je pouze číslo, Vyznání, Zrzka, Ztrácím se.

zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pavel_Callta

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Možná jsem to trošku přehnala a omlouvám se,poslední dobou žjištuju,že se začínám chovat jako můj táta.Snažím se být milá,ale prostě to nejde :(. Promin jestli jsem tě urazila.Poslední dobou se chovám fakt strašně.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

No jo no...To se všichni musíme pořád hádat? A elo , je to tvůj názor, to ano ale možná ...Já to mám tak, že když se mi nějaký článek nelíbí, tak ho nečtu a raději nekomentuji, abych předešla těmto problémům...barkar2- dávám ti plus ( ber to trochu jako odškodné za ty hádka a tak...OK?)smajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.