Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

83%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá

Tato skvělá oddychová hra tě určitě skvěle zabaví. Vyber si bláznivou postavu, s kterou chceš hrát, a jen to odstartuj! Staň se na chvilku rybkou, putuj tryskovou rychlostí skrz moře a u toho se snaž nasbírat co nejvíce bublin. Je to jednoduché, mezerníkem udržuješ rybku u dna, takže ho postupně pouštíš nebo mačkáš podle toho, kde jsou bubliny. Ale dávej pozor a vyhýbej se všem nebezpečným stvořením, jako jsou raci nebo racci! Tak hraj, postupuj koly a otvírej si nové postavy!

 
50%
Hra - Cheese Barn Levels Pack
Video se načítá

Pokračování zábavné hry Cheese Barn je zde. V tomto díle na vás čekají nové úrovně a nové překážky. Ty musíte překonat, abyste se v pořádku dostali až k vytouženému sýru. Uvažujte logicky a poskládejte si nejlepší cestu.

 
59%
Hra - Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Video se načítá

Tentokrát Vaši pomoc s celou změnou zevnějšku bude potřebovat Cleo de Nile z oblíbené střední školy Monster High. Protože se zatím o sebe moc nestarala, budete jí muset nejpreve vyčistit pleť a odstranit všechny nevzhledné chloupy. Až bude připravena, můžete se pustit do výběru toho nejlepšího účesu, oblečení a make upu.

 
86%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá

Velmi povedená a chytlavá farmářská online hra, to je Farm Frenzy 2. Vyzkoušej si, jaké to je být těžce pracující farmář, který se musí starat o slepičky a ostatní domácí zvířata. Hra je fakt super, vydrží na dlouhé hodiny.

 
85%
Hra - Frozen Sisters Shopping Eurotour
Video se načítá

Anna a Elsa se chystají do Evropy na nákupy! V každém městě, kde se zastaví, chtějí nakoupit krásné věci. Vaším úkolem je oběma sestrám s nákupy pomoci a na nákupy je vhodně obléci. Užijte si novou hru na téma Ledové království!

 
85%
Hra - Merge Cannon: Chicken Defense

V této hře se musíte ubránit zástupům kuřat, která na vás útočí. Vylepšujte si obranné věže a snažte se přežít co nejdelší dobu. Hru ovládáte myší.

 
75%
Hra - Swapster
Video se načítá
Hra na skóreHra o medaile

Zkuste si tuto logickou hru, ve které bude vaším úkolem prohazovat zlé krabice za hodné. Vždy je musíte umístit tak, aby spadnuly dolů, pryč z plochy. Nebude to žádná sranda, protože je vždy jen jedna možnost, jak je odstranit. Zvládnete se probojovat až na konec?

 
85%
Hra - Festival Dia De Muertos

Oblékněte všechny krásné princezny do veselých halloweenských kostýmů a dopřejte jim zábavu v podobě líčení veselými obličeji. Hru ovládáte myší.

 
56%
Hra - Plants Vs Zombies Christmas
Video se načítá

Plants Vs Zombies Christmas je další skvělá vánoční pecka, ve které se bráníte proti plachtícím zombíkům. Aby vás mohli nějak ohrozit, musí doletět až na zem, což nesmíte dopustit. Sestřelujte balónky, házejte vybuchující třešně nebo je ohrožujte plamenem z papriček.