Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

50%
Hra - Bird Blast
Video se načítá

Pojďme si zastřílet na ptáky. Naším hlavním cílem budou kachny. Musíš dobře mířit a rychle zabíjet. Pokud budeš ptáky likvidovat dostatečně rychle, získáš bonusové násobení bodů. V obchodě si můžeš vylepšovat věci. Během bláznivého střílení můžeš získávat různá ocenění. Během první úrovně musíš sestřelit tři vlny kachen.

 
72%
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá

V této oblékačce z Monster High si oblékneš Skelitu! Vyber kostlivé holce to nejlepší oblečení, boty a doplňky, jaké najdeš. Potěší tě určitě i skvělá hudba, která ke hře hraje.

 
79%
Hra - Man in Gap
Video se načítá

Hra o život! Smyslem této minihry je udržet človíčka naživu mezi nepřítelskými a rychle se pohybujícími zdmi. Vždycky je ale možné najít mezírku, ve které se človíček dokáže ukrýt a přežít útok. Kolik bodů dokážeš nasbírat?

 
85%
Hra - Candy Match 3 Jelly

Sladkosti, sladkosti, všude jsou samé sladkosti. Dnes si trochu zaspojujeme stejné druhy sladkostí v této roztomilé hře. V každé úrovní bude tvým úkolem spojovat jednotlivé sladkosti tak, aby vždy tři vedle sebe byly stejné. Díky tomu dosáhneš maximálního počtu bodů, který je potřeba pro získání přístupu do další úrovně.

 
76%
Hra - Twilight Sparkle Christmas Day
Video se načítá

Prožijte společně s Twilight krásné Vánoce v zemi My Little Pony. Nejdříve jí najdete potřebné věci, které bude potřebovat, pak se společně budete hrát a zdobit stromeček.

 
70%
Hra - Barbie Look - A like Makeover
Video se načítá

I Barbie jednou za čas, potřebuje celkový makeover. Ale, aby byl dokonalý, potřebuje vaši pomoc. Vyberte jí i účes, šaty a doplňky, aby byla krásná.

 
63%
Hra - Fun Party
Video se načítá

Fun Party je hra, v níž se stanete majitelem disco clubu. Vaším úkolem, bude zákazníky přivítat a usadit na místo, které chtějí. Po usazení, si obvykle objednají pití a jídlo nebo se rozhodnou jít tančit na parket. Co si daný zákazník přeje, zjistíte v bublině nad ním. Za nabízené služby vám zaplatí a vy tak můžete, zakupovat nové předměty do klubu, abyste měli vyšší návštěvnost. Dokážete vést podnik a zároveň uspokojit zákazníky v jejich požadavcích?

 
85%
Hra - Stervella in the Fashion World

Povedená hra, ve které musíš pomoci Stervelle s výběrem vhodného oblečení a nalíčení tak, aby se všem líbila. Dokážeš jí pomoci?