✌Teenagerky✌

Co o tobě vypovídá tvá oblíbená barva?

Mrkni na to, co o tobě vypovídá tvá oblíbená barva a jaký vliv může mít na tvou náladu...


Červená: Jsi plná sebevědomí a sebedůvěry, tím inspiruješ ostatní kolem. Jsi upřímná a akční holka, která dokáže věci rozhýbat a změnit. Když nosíš červenou, tak se ti dobíjí baterky, ale také to znamená, že nezůstaneš bez povšimnutí.


Oranžová: Jsi otevřená, vždy máš na tváři úsměv a jsi vždy ta první, kterou napadne uspořádat party. Pokud ti někdy chybí sebevědomí nebo máš depresivní pocit, hoď na sebe nějaké oranžové doplňky a uvidíš ten rozdíl - budeš zářit!


Žlutá: Jsi velmi inteligentní a máš světu co nabídnout - od holky ve žlutém se dají očekávat ty nejúžasnější počiny! Žlutá je barva slunce a barva, která ti vždy pomůže rozzářit den, když máš zrovna náladu pod psa.


Zelená: Přestože se říká, že zelená je barva závisti a žárlivosti, pokud ji máš ráda, znamená to, že jsi holka v pohodě, která nebere život tak vážně. Zelená je barva nadmíru romantická - kdo by to byl řekl? Proto si zelenou oblékej, pokid chceš pozornost toho, kdo se ti líbí.


Modrá: S nohama pevně na zemi, fér a upřímná, známá pro svou loajálnost. Nesnášíš, když se pohádáš se svými přáteli, a vždy se snažíš, aby vše mezi vámi zůstalo mírumilovné. Modrou si vezmi na sebe, když chceš, aby vše probíhalo v klidu a nikdo kolem se nedohadoval.


Tmavě modrá ,,indigo": Jsi super hluboká a velmi umělecky založená. Přátelé na tebe spoléhají v těžkých chvílích. Tahle barva ne konejšivá a pomáhá k relaxování - ahhh, cítíš to?


Fialová: Víš, kam v životě jdeš, a tvoji přátelé k tobě vzhlížejí s respektem. Zároveň jsi ale tak skromná, že si toho ani nevšimneš! Fialová barva se dobře nosí, když máš před sebou prověrku nebo nějakou zkoušku, protože ti pomáhá soustředit se a udržet pozornost.


BARVY, KE KTERÝM CHARAKTERISTIKU VYMÝŠLÍM SAMA (takže nečekejte zázraky ;D)


Růžová: Jsi pořád natěšená na každý den, všechno je pro tebe krásné, a žádná špatná známka ti nedokáže ublížit. Růžovou si oblékej, když chceš působit jako pravá HOLKA!


Tak, to by bylo pro dnešek všechno, doufám, že se svojí oblíbenou barvou souhlasíte. ;)

Terka ❤

Komentáře

Terezka TerísekVIP(KOČKOMILCI)

Verča Kost.: pokud máš ráda černou, tak bych řekla asi tohle: Máš skvělý módní vkus a dokážeš se tak obléct, aby se za tebou všichni jenom otáčeli s úžasem smajl

Terezka TerísekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.