Astřin blog aneb Ať žije Hinny

Potterovi-úvod

Ahoj všichni!

Tato moje fanfikce je o Harrym,Ginny a jejich dětech Jamesovi,Albusovi a Lilly.Zkrátka o rodince Potterových.James je s Albusem o dva tři roky a Lilly je s Albusem o jeden rok.A já už vás nebudu napínat a tady máte představení postav:

Harry James Potter

Jak všichni víme,Harry si po ukončení studií vzal za manželku Ginny a jsou spolu velice šťastní.Mají spolu tři děti-Jamese,Albuse a Lilly. S Ronem je však stále v kontaktu.V mé fanfikci se ale Harry nestane bystrozorem.Bude to nový učitel obrany proti černé magii v Braddavicích(nikdo o tom neví,ani GinnyXD)Stále je však fanouškem famfrpálu.


Ginny Potterová (rozená Weasleyová)

Když si někdo počká,tak se dočká.A to vidíme na Ginny,která to nevzdala a jako dospělá si vzala Harryho.Je milující matkou a skvělou manželkou.James je sice raubíř,ale i tak se nenechá vyvést z míry. Pracuje na ministerstvu kouzel.


James Sirius Potter

Je to sice raubíř a povahou se podobá svým strýcům Georgeovi a Fredovi,ale jinak má srdce na správném místě.V Bradavicích je zařazen do Nebelvíru,kde nachází svého nejlepšího kamaráda Mika Tomsena.Je ve třetím ročníku,tedy o dva roky starší než Albus.


Albus Severus Potter

Albus právě nastupuje do Bradavic.Své nejlepší kamarády pozná už na vlakovém nádraží(stejně jako HarryXD). V Bradavicích je zařazen do Nebelvíru,kde skončí i Steven. Poprvé v životě se zamiluje,do Stacie Jaksonové,která je sice z jeho ročníku,ale v Havraspáru. Stacie Albuse taky miluje,ale stydí se mu to říct a v Havraspáru to nenávidí,protože v něm není Albus.


Lilly Luna Potterová

A máme tu Lilly. Je roztomilá po mamince,jako by jí z oka vypadla. Má po ní zrzavé vlasy i postavu,až na oči,ty má zářivě zelené po dědovi, Harryho otci (oříškově hnědé) .Strašně se těší do Bradavic. Chtěla by hůlku s žíní z jednorožce. Její nejoblíbenější zvíře je jednorožec.

Hermiona Grangerová

Hermiona,třídní šprt,ale i tak si ji Ron vzal a mají spolu dvě děti.Asi by se dalo čekat,že bude ministryně kouzel,ale kdepak,je spisovatelka.Píše učebnice pro Bradavickou školu XD.Ministr kouzel jeeeee....Percy Weasley XDXDXD.

Ron Weasley

Ron sice vždycky byl ve Famfrpálu na nic,ale v jiných oborech tomu tak není.Je to skvělý novinář.A zároveň skvělý otec XDXDXDXDXDXDXD.

Rose Moly Grangerová-Weasleyová

Asi se divíte, proč zrovna Grangerová-Weasleyová. Hermiona a Ron se sice vzaly, ale Ron tento slib složil pod vlivem alkoholu, tím pádem sňatek neplatil. Rose to ale neřeší, teď jí spíš záleží na tom, aby úspěšně postoupila do dalšího ročníku (koho mi to jenom připomíná...XDD) .

Hugo Fred Granger-Weasley

Hugo je nejlepší kamarád s Lily, ty dva nikdo a nikdy nerozdělí. Má hnědo-zrzavé vlasy,stejně jako jeho o jeden rok starší sestra Rose. S Rose ale moc dobře nevychází... (ehm,ehm...trochu hodně nevychází) XD 

A víc vám neprozradí mi,nechte se překvapit. Názor na článek mi zdělujte do komentářů.


Ahojky

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.