all Blogy all

Facebook

Ahoj všichni !!!

Dneska jsem se rozhodla že se zaměřím na téma Facebook. A proč ? 

Protože Facebook už používá polovina lidí já patřím mezi ně tak že sorry.

Já jsem na Facebooku určitě jednou za den na dlouho a potom jen se kouknu co nového :D.Ale deme od tohohle dál.  Někteří si Facebook založili v 6 letech a někteří zase v 13 já jsem si ho založila mezi 8 a 9 ano jsem nebo už jsem o něco starší ale byla jsem malá. Rodiče se nás zeptají co na tom Facebooku nebo jak se tomu říká děláme . A my jim odpovíme píšeme si z kámoškou( šem ). A někteří z rodičů Facebook mají taj že nás chápou. Najdou se lidi kteří Facebook nemají rádi a ti druzí ho zase rádi mají. Jsou lidi kteří fotí ty selfie a potom je dají na Facebook .Lidé se přes Facebook dokážou bavit víc než ve skutečnosti . Nechci na Facebook nadávat jenom chci aby ti co mají Facebook jen kvůli tomu že si chtějí najít kámoše a potom ho ve skutečnosti ani nepozdraví je divné. Já mám Facebook ráda a nechci na něho nadávat a je jejich věc pokud Facebook nemají rádi .

Tak to by bylo z tohoto téma vše kdyby jste chtěli něco podobného tak my to napište do komentáře a nebo dejte 10 + a bude to . Díky a Čusíík !!!!! 

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Teri05: Malá rada na začátek:
Nedávej do článku, ať dáme pluska. Některé lidi to štve. Jestli se to někomu líbí, dostaneš plus, ať o to prosíš nebo ne. Spousta lidí ( včetně mě ) to vidí jako žebrání.
A k tomu článku:
Mohla jsi se o tom trochu rozepsat, ale pro začátek dobrý.
Tím tě nechci urazit, chválím tě.smajl

ChilliTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.