♥#Forever#♥

Články

Ahoj :) Zeptám se,chtěli by jste..abych psala třeba nějaké tagy,vtipy nebo citáty?Nebo,co by jste chtěli za články? Jestli máte nějaké jiné návrhy,napište je do komentářů :)Chcete tagy? Můžete do komentářů napsat,jaké tagy :)Tak Ahoj :)

Kosmetika

Ahoj :-) Rozhodla jsem se,že budu vydávat články o Kosmetice :)Takže,bude to tak..že vy mi budete psát do komentářů vaše tipy,co by jste chtěli,abych vydala za článek,co by vás ohledně kosmetiky zajímalo :)Takže,můžete mi začít psát do komentářů vaše tipy :)Možná dneska vyjde první článek o Kosmetice:) Zatím Ahoj,Simýk007.:)

Povídka

Ahoj :-) Napadlo mě,že bych začala psát povídku. Kdyby jste chtěli,abych začala psát..tak můžete napsat komentář ;) Simýk007.

Vytvoření skupiny:-)

Ahoj,ráda bych Vás chtěla pozvat do mé nové skupiny,která se jmenuje •Poradna• :)) Jestli máte nějaké trable,potřebuješ poradit..přidej se. Ráda tě uvítám ;-) Skupina je o kosmetice,různých problémech..prostě o všem :D Simýk007.

RADY A TIPY #1

Ahoj :) Můžete psát do komentářů vaše dotazy ohledně kosmetiky atd. ;-) (Více ve vydaném článku RADY A TIPY) Tak Ahoj,Simýk007:))                                    

RADY A TIPY

Ahoj:-),Rozhodla jsem se začít psát novou rubriku na blogu ♥#Forever#♥,a ta rubrika je Rady a Tipy. Bude to o tom,že vy když budete chtít něco vědět,pomoct,poradit..tak můžete napsat sem do komentáře,nebo mně do zpráv :) Třeba něco ohledně: kosmetiky,atd.:-) Tak Ahoj,Simýk007;-)

Vyřazování písníček

Ahoj:-) Chtěli by jste si zahrát vyřazování písniček? Pokud ano,kdyžtak napište komentář nebo dejte + ;) Hra by začala dneska :) Simýk007.

#1 Písničky (1)

Ahojky :) Tak jak jsem slíbila, každý den se pokusím dát na blog aspoň jeden článek,tak tento článek bude o písničkách ;)Co rádi posloucháte? :) Já třeba když je teď to léto,tak sem Vám dám pár tipů..který písničky poslouchám,z interpretů z jiných zemí ;)A co posloucháte vy? :) Napište mi to do komentářů! Užívejte prázdniny,a dneska vydám ještě aspoň jeden…

Vytvoření blogu :)

                           Ahoj všem,kteří navštívili můj blog :)Založila jsem si blog jménem ♥#Forever#♥Každý den se pokusím sem dávat článek ;)Tento blog bude o čemkoliv :D Oblečení,láska,hudba,apod.Doufám,že se Vám bude blog líbit...Užívejte si prázdniny :)…