•California Crazy Blog•

Začínáme s Vegetariánstvím

La Piňa

Vítám vás u dnešního nového článku.V dnešním článku bych vám chtěla říci jak začít s Vegetariánstvím.


Tak jdeme na to.


1)Poradit se s někým

Pokud chcete začít s vegetariánstvím ,poraďte se s někým a nebo se povívejte na internet.Nebo se můžete podívat na můj článek

*Le článek

V první řadě byste se měli podívat na výhody a nevýhody.Proč?vždyť to nepotřebuji!

Ano to možná nepotřebuješ ,ale budeš vědět plusy a mínusy Vegetariánství.Na internetu nejdeš i různé rady co jíst k jídlu.Ano to také nebudeš potřebovat!Když tvoje mamka udělá řízek s bramborem tak budeš jíst jíst jen brambory.Hmm to můžeš a nebo se podívej na tuto stránku,kde prodávají jídlo pro vegetariány.Maso co není maso a další věci.

jejich facebook

E-shop


2)Říci to mamce a nebo vaší velice dobré kamarádce

Jako další věc bych vám doporučila to někomu říci ,nejlépe člověku ,který je vám blízký a nebo říci to člověku s ,kterým bydlíte(rodiče)

V první řadě jsem to řekla kamarádce a řekla jsem aby to nikomu neříkala.Nikdo to neví.Když jsme asi před 3-2 týdny byli s bráchou v bazénu ,udělala jsem si z něj srandu ,že jsem vegetarián.Potom jsem jednou k  večeři měla maso a řekla jsem ,že mi to maso nechutná a bratr ,protože jsi vegetariánka (Ano ,předtím jsem si z něj docela srandu dělala ,ale ten den jsem se jí stala)A mamka :,,Mě je to jedno co jsi ,tak to maso dej tátovi."

Asi před včerejškem se mě ráno mamka zeptala jestli jsem Vegetariánka  a já jsem jí řekla ,že ano.A mamka se mě zeptala proč.Já jsem jí řekla důvod.A mamka,že mě respektovat bude ,ale že táta asi ne.Já jsem řekla ,že mi je to jedno.

Takže tak.


Tady jsem vám řekla pár věcí jak postupovat na začátku.

Teď jsem si vzpomněla...

 Další věc úplně na začátku můžete udělat to  ,pokud se bojíte nebo nevím co...

Na začátku svého Vegetariánství můžete udělat to ,že pokud budete mít k večeři nebo obědu maso snězte třeba půlku  abyste své tělo připravili na to ,že už nebude přijímat tolik (tedy vůbec) masa.A postupně porce maso zmenšujte.

První den třeba nechte jen třičtvrtě   řízku. A další dny stupňujte nesnědený řízek .Potom až doděláte všechno to...Chápete?Tak potom jakože to tělo navyknete na to ,že budete mít méně masa.



3)Co dělat když chodíte na oběd do školy?

Ehm..Nechci tady připomínat školu ,ale asi by někoho zajímalo co bude dělat až začne škola.Je to jednoduché normálně kuchařce (kuchařkám) řekněte ,že nechcete maso a pokud vám to je blbé jí to říkat tak si maso vezměte a potom u stolu ho přendejte kamarádce .Eh..To dělám já když mi něco nechutná.


Pokud máte nějakou nemoc.Nevím  jak to nezvat ,třeba pokud máte málo železa,trpíte anorexii a nebo podobné "nemoci".Já to osobně pokud něco takového nebo jiného máte nedoporučuji a pokud opravdu vegetariánem a nebo Veganem chcete být raději se poraďte s lékařem


Dám vám i pár receptů:

                                                                         


Takže to by bylo asi pro dnešek všechno.Pokud máte nějaký nápad na článek ,rozhodně můžete napsat do komentářů.


#vegetarianGirl

/Pokud jsem něco vynechala omlouvám se/


Ještě upozornění ,tím že přestanete jíst maso tak až pujdete k doktorce na prohlídku tak mám pocit ,že až jí to řeknete tak ona by vás,ale dá vám takové "pilulky" ,které budete užívat místo masa.

Já pilulky ještě nemám,ale až pujdu k doktorce a ona to zjistí tak je nejspíše užívat možná i budu..Nechci vás strašit.

Pokud se mílím omlouvám se  a v komentářích mě můžete více skušenější Vegetariáni opravit.

Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Pochopila bych, kdybys byla vegetariánka třeba několik měsíců nebo let, ale vždyť nejíš maso jen pár dní, jestli se nemýlím, a hned sis změnila název blogu a začala o tom psát články. Chápu, že jsi asi nadšená a tak, ale měla bys počítat i s tím, že toho časem třeba necháš...

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

konemy: Jasně ,chápu to.Možná s tím Vegetariánstvím v budoucnu kvůli něčemu přestanu .Nejsem v tom tak hodně skusena spíše vůbec ,ale jen jsem chtěla napsat to jak to bylo na začátku se mnou.Ja si myslím,že tohle je můj blog a i kdyby se jmenoval jakkoli každému by to mohlo být jedno .Každému by mělo být jedno jaké články vydavam nebo jak se můj blog jmenuje .Není to přeci jedno co píšu ,jak se chovám a co dělám

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

WildCat(The Hunger Games)

Taky jsem chtěla být vegetariánka, ale nevydržela jsem to ani týden. smajl Mimochodem, nevím jestli jsi se zmínila o tom, že člověk musí prý jíst luštěniny a tak, kvůli bílkovinám. smajl Jinak zajímavý článek. A ty pilulky jsou jenom nějaký vitamin B, nebo co, neboj. smajl

WildCatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.