•California Crazy Blog•

×Motivační článek aneb Motivace mi nejde×

Hey Girl!

Vítám Vás u dnešního nového článku.Dnes to bude článek o motivaci.V první řadě bych chtěla říci ,že já nejsem dobrý Motivátor ať už je to k učení,sportu apod.

Ale co mi jde dobře  je pomáhat ostatním ve vztazích ,ale já sama jsem kluka měla naposledy ve školce.

Což bylo před 8-9 lety.

Také nejsem člověk ,kterého by někdo měl považovat za svůj vzor.Ale jak kdo chce...

No a teď k Motivaci.

Motivační článek mě napadl ,protože se kolem mě začali objevovat lidi co se řežou a nebo chtějí řezat .Nevím jakou to má spojitost s tímto článkem,ale neřešte.


Takže nebudu to zdržovat a vzhůru na článek.



BTW.tento obrázek jsem sama předělala .Takže pokud by některá z vás měla zájem dělám věci ohledně Blogů moc ráda.Co se týká nápisů na obrázek či úpravy .



Snad každé holka tady na HPD zná Motivační citáty.Mě osobně spíše pomáhají motivační písničky a nebo články na toto téma.

Možná právě tobě bude vyhovovat spíše ten tip s Citáty a pro sem nějaké dám.


Takže tady Pár citátů.V dnešní době není zrovna 100 % Snadné najít někoho kdo není falešný.ano i já znám spoustu lidí,kteří jsou falešní a jednou se k Vám chovají jako kamarádi ,Vy se jim svěříte a Druhý den se s Vámi nebaví celá třída.Ehmmm...To mi připomíná přesně to když jsme minulý rok jako 7 třída jeli s 8. a 9. do Prahy a mě se tam líbila džínová bunda a když jsem to řekla mamce tak mi dala svou starou džínovou bundu ,která je značková a potom druhý den mě holky pomlouvali a jediný kdo se se mnou bavil byla holka s ,kterou chodím do třídy.

VERY GOOD!


Co mě nejvíce vytočí je to ,že když se mnou má někdo problém nedokáže mi ho říci do očí ,ale raději ho někde řekne někomu druhému.A to co bolí je to když se to dozvíte druhý den ,ale tím způsobem ,že se to dozvíte od Holky ,která s tím nemá nic společného.A potom Ten člověk co se mnou má problém ještě lže a potom si říká ,že je pravdomluvný.


 Přesně nejde udělat to aby Vás někdo nepomlouval.Jedinou radu,kterou Vám dám je aby jste se nějak nepřetvařovali a chovali se přirozeně,dělali to co vás baví a nikoho nepomlouvali .Opravdu dělejte to co Vás baví,nemáte zapotřebí někoho pomlouvat a pokud už ano ,stačí si koupit nebo vyrobit deníček ,či si to všechno říkat pro sebe.To dělám já.


A teď zpět k motivaci.

Ať už jde o motivaci k psaní článků,Učení,sportu či jakékoliv jiné věci je nutno říci aby jste to neodkládali na poslední chvíli.protože třeba teď uvedu školní potřebu.* Divně jsem to nazvala ,ale nevadí *

Jde o to ,že vlastně když dostane test třeba z Dějepisu aby jste se to neučili den předem .nejenom ,že budete vystresovaný ,ale i si nezapamatujete všechno.Přeci jen třeba 10 stránek nejde zapamatovat najednou.Takže Vám radím si o víkendu i když se o víkendu normálně neučíte vzít ten sešit a třeba 2-4 stránky se pokusit naučit .A v neděli další 2-4 stránky a potom už jen opakovat.

Hlavně pokud nejste ten tip člověka ,který si to zapamatuje hned po jednom přečtení a nebo si to pamatuje z hodin.


Jako motivaci předám sportu a hubnutí.Pokud nebydlíte na maloměstě jako já a máte fitko tak to máte v cajku.Ale já ,která by musela jezdit cca 15 km tam  a 15 zpět?Proto jsem se rozhodla dělat to po svém.Začít jíst více ovoce a zeleninu a jíst tak 4-5 denně .A třeba chodit k večeru na delší procházky.Každý pátek ven s kamarády .V sobotu učení jen tak z lehka,psaní článků...

V neděli učení,ven a někdy psaní článků.Cvičení doma.K tomu mi pomáhají písničky u ,kterých tancuji.



Takže toto  by bylo k cvičení.

Každá z Vás si musí najít to co jí Inspiruje.Pokud by jste chtěli další Inspirativní články,budu moc ráda aby jste každý nápad napsali do komentářů či ke mě do zpráv.

Omlouvám se za málo obrázků a hodně textu.


Já se s vámi loučím♥

Co třeba příště udělat Ask?ask by byl asi zítra ,mám zítra svátek

Tady popřípadě volit jestli ano či ne ano či ne?

Pokud odkaz nefunguje omlouvám se .↓

Napište do komentářů či ano nebo ne


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.