•California Crazy Blog•

×Creepy Obrázky,které nechcete zažít na živo ×

Hey Girl!

Jako dnešní další článek jsem si pro Vás připravila článek o Creepy obrázcích ,které by jste rozhodně nechtěli zažít na vlastní kůži.

Takže za mě rozhodně bych nechtěla zkusit ani jedno z těchto obrázků!

Tak jdeme na to!


1)


Představte si nádhernou večerní procházku se svým psem.Jdete tam okolo lesa a najednou před vámi uvidíte dvě postavy.Nevíte co dělat a Váš pes štěká jak kdyby Vás měli ty dvě osoby zabít.Najednou se ty dvě osoby otočí a vy zjistíte ,že je to Váš otec s matkou!


Já bych asi umřela hned jak bych viděla dvě postavy.A ještě k tomu svou mámu a tátu tak to by mě uplně dodělalo!



2)


Představte si,že je Halloweenský průvod a vy jste převlečení za masku a jdete též.Vedle Vás jdou vaši kamarádi ze školy a vy jdete v průvodu jako poslední .Jednoho z Vás napadne ,že pujdete v tuto noc a teď do lesa zahrát si schovku.Vám to přijde úplně nesmyslné v noci o halloweenu hrát schovku a ještě v lese ,ale pujdete .Začnete pikat ,najednou se otočíte a za Vámi stojí tyto dvě slečny.

Za 10 minut přiběhnou vaši kamarádi a vy jste na místě mrtvá.


Brr...



3)



Na prázdniny jste odjeli se sourozencem k babičce na vesnici.Druhý den v 9 hodin  večer jste venku s kamarády a jednoho napadne ,že pujdete do místní psychiatrické léčebny .

Vy si ,ale myslíte ,že to není dobrý nápad,ale pujdete ,protože domů jít opravdu nechcete .

když přijdete k té léčebně,vniknete dovnitř oknem.Všude je sklo,injekční stříkačky.staré postele,oblečení,Skříně,spisy a všechno možné.

Přijdete do místního sálu ,kde na zemi leží kniha.

Zvednete jí a podíváte se dovnitř .Ostatní kamarádi pokračují dále.Za sebou slyšíte kroky.Rychle se otočíte a knihy přitisknete k sobě.Po chvilce kroky ustanou a tak se otočíte ke knížce a otevřete jí,za Vámi je stará postel a tak se posadíte.Najednou ucítíte něco studeného a vedle Vás sedí Tato obluda.neskutečně se leknete a utečete.

Další den jsou všichni Vaši kamarádi ,kteří tam též byli s Vámi mrtvý,kromě Vás a vašeho sourozence.



4)



Vaše prababička nedávno zemřela a tak se s mamkou a babičkou vydáte uklidit její byt,přebrat fotky apod.

Ve velké skříni v ložnici najdete album .Sednete si na postel a album otevřete.Všude jsou fotky tří dětí včetně vaší prababičky.Když otočíte na další stránku ,je zde na poštovní obálce napsáno :,,Zákaz vytahování!" Vám to nedá a tak obálku otevřete a uvidíte tuto fotku.Najednou se prudce s bouchnutím zavřou dveře pokoje i skříně v ,které album bylo.najednou na rameni ucítíte hlazení a v kuchu šeptání  od něčeho co nejde poznat.

Najednou se Vám na ruce objeví krvavý nápis Vidím tě!



5)



S rodiči se přestěhujete do nového domu.Když jste doma samy napadne Vás jít na půdu.Přeci rodiče doma nejsou aby Vám to zakázali.

Na půdě jsou staré krabice a Vás napadne jednu vzít a odnést do svého pokoje.

Když jí otevřete tak na vrchu leží tato fotka ,když jí otočíte tak je tam tužkou napsáno :,,Uteč nebo ti provedou to co provedly mě!"

Fotku zpět vložíte do krabice a dáte do své skříně .Když večer skříň otevřete krabice se pryč a na dně skříně je napsáno Uteč!


Když jste se probudili oba vaši rodiče byli mrtvý a Váš dům ležel v lese ,ne u rybníka tak jak jste ho koupili

Když jste vyšli ven na houpačce před domem se houpala tato holčička .Po chvilce se otočila na tebe a řekla Ti :,,Já jsem ti to říkala,měla jsi uprchnout!"

a zmizela.




Takže toto je vše pro tento článek.Pokud by jste chtěli nějaký další díl určitě nezapomeňte zmínit v komentářích!Budu moc ráda.

Zatím ahoj a uvidíme se u dalšího videa



Komentáře

Luuuuucka(Brasil)

Hned po prvním obrázku jsem to přeskočila až na konec a abych nemusela jet nahoru přes ty obrázky tak asi musím znovu otevřít hpd!
Pomoc!

LuuuuuckaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.