Abstrakt blog

Randíte ?

Nechcete být sami? Potom neváhejte a najděte si vhodný protějšek. Jak zvýšit své šance k tomu, najít skutečně někoho dokonalého? Podívejte se s námi. Nejprve musíme sdělit současné možnosti samotného seznámení. Začít je třeba klasikou, jako jsou: 

Kulturní události
Sportovní události
Bary, restaurace, koncerty a festivaly
Samozřejmě doba jde neustále kupředu, což mimo jiné znamená také fakt spojený s tím, že se lidé mohou seznámit i online. Jak na to? Seznamte se na Topky.singles. V pohodlí domova, bez nutnosti kamkoliv chodit. Pohodlně najdete vhodný protějšek, který vám bude vyhovovat po všech stránkách. Navíc online seznámení je i bezpečné, jelikož k osobní schůzce můžete svolit až ve chvíli stoprocentní jistoty.

Rozhodně nelžete
Lidé mají tendenci přikrášlovat si realitu, což je právě při seznámení chyba číslo jedna. Mějte na paměti, že dříve nebo později na to druhá strana vždy přijde, což znamená také fakt, že ve vás definitivně ztratí důvěru. Pokud hledáte cesty, jak se seznámit správně, zapamatujte si toto hlavní pravidlo. Buď se danému muži, nebo ženě zalíbíte tací, jací doopravdy jste, nebo jistě najdete někoho jiného. Tím si buďte stoprocentně jisti. Mnohdy platí i to, že informace kterou chcete zatajit, je málokdy tak hrůzostrašná, jak si vy sami myslíte a jak jste si sami vsugerovali. I na to pamatujte.

Na první rande se připravte
Rozhodně je třeba důkladně se připravit. Ideální je popřemýšlet, o čem se budete bavit, stejně jako je ideální zaměřit se i na to, kam půjdete, nebo co budete dělat. Příprava by měla souviset i s tím, že upravíte svůj zevnějšek. U mužů to jsou vlasy, vousy a nehty, u žen je to také pleť, která si zaslouží decentní líčení. Mluvíme-li o pleti a pokožce, určitě se hodí různé kosmetické přípravky, které ji čistí, hydratují, stejně jako dokážou eliminovat nedokonalosti. My doporučujeme krém na strie, stejně jako například na vrásky, nebo krémy, které dokážou pokožce dodat dokonalý mladistvý vzhled. Tímto krokem rozhodně také nic nezkazíte.

Pozor na první dojem
Je dokázáno, že názor na druhou osobu si uděláme během několika prvních minut. Pokud chcete mít úspěch, je třeba udělat dobrý první dojem. Ženy by měly působit sebevědomě, mile, stejně jako inteligentně. Zaujme i jejich vzhled. Skvěle se hodí třeba krásné dámské šaty decentního, ale moderního střihu. Stejně tak nelze udělat chybu ani s již zmíněným elegantně upraveným zevnějškem.

I muži by měli být upravení. Dále by měli působit jako skuteční gentlemani. Jsou detaily, kterých si každá žena všímá a právě toto je jeden z nich. Samozřejmě by měl muž taktéž působit sebevědomě, měl by umět ženu bavit a neměl by působit hrubě, až odpudivě. Věříte si, že vše zvládnete? Neváhejte a najděte si ten pravý protějšek i vy!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.