• Tajná mise •

•Sny•

►Tajné ahoj◄

Slibuji že příště už to bude nějaký krátký článek :D

Dnes se mi zdál dost zmatený a "temný" sen, tak jsem si řekla, že si o tom něco přečtu a podělím se s vámi :)


CO JE SEN?

Myslím že všichni víme, je to něco co se nám zdá když usneme :D. Někdo si sny pamatuje a někdo ne. Sní každý. I zvířata. ◄vysvětlení alá já :D


KOLIK MÁME -ÚDAJNĚ :D- SNŮ?

Je dokázáno, že každý normální člověk má za noc 8 až 10 snů. Trvání a výskyt snů probíhá podle následujícího schématu: průměrně 70 minut po usnutí se dostaví první sen v trvání asi 10 minut, pak po 1-2 hodinách následují postupně 4 další sny, vždy trvající okolo 20-30 minut. (nějaké divné počty?) -z internetu


JAK POCHOPIT CO SE MI ZDÁLO?

No.. Sny se snad pochopit nedají, pokud to nějak nestudujete. Prostě se vám něco zdá, buď hezký sen nebo noční můra, do týdne to stejně zapomenete :D. Ale jsou tu Snáře, které vám odpoví. Na internetu po zadání "snář" dostanete mnoho stránek, kam můžete heslovitě zadat co se vám zdálo a hned víte význam.




CO ZNAMENAJÍ NĚKTERÉ SNY? (podle mě a podle internetu)

Záchod ve snu :DD - Pokud už ho najdete, nikdy ho nepoužívejte! Je to chyták! :DD Pokud se vám zdá, že jej nemůžete najít, znamená to, že v reálném životě nedokážete vyjádřit své základní potřeby.

Létání - Když se mi zdá o létání většinou jsem ráda, že vůbec dokážu přijít na to jak vzlétnout, pak už to jde samo :D Že ve snu létáte, naznačuje, že jste se v životě dokázali popasovat s něčím, co pro vás bylo velkou zátěží.

Padání - Naštěstí teď už moc nepadám. Nejhorší při pádu je ten pocit v břiše. Většinou se pak probudíte na zemi mimo postel :DDD Padání ve snu značí, že se až příliš soustředíte na jistou životní situaci.

 


Já osobně si sny pamatuji, nemám ráda takové ty jak se někomu snažím utéct a nemůžu běžet, prostě běžím na místě. Další sen co je mou noční můrou, když nemůžu otevřít (v tom snu) oči. A co vy?

Díky za přečtení :) Obrázky a nějaký text z internetu

Komentáře

delaja

Super článek. Vždycky, když vidím, že jsi nějaký vydala, tak si ho přečtu, i když zrovna moc času nemám. smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.