❤ Stilish Brunette ❤

Tajemství barviček ❤

Chceš se cítit dobře, zvednout si náladu nebo působit jinak na okolí? Přečti si, jaký význam mají barvy.

 

ČERVENÁ: Tato barva symbolizuje energii a agresivitu. Pokud se cítíš unaveně, začni den třeba brusinkovým nebo rybízovým džusem. Jestli máš častěji problémy a únavou, můžeš oblečení doladit červenými doplňky nebo si vzít jeden červený kousek oblečení.

 

MODRÁ: Chceš-li si naopak trochu odpočinout, obklop se modrou barvou. Tato barva je symbolem klidu a hloubky. Moudrou můžeš použít třeba v ložnici, uvidíš, jak se ti bude krásně spát.

 

ŽLUTÁ: Tato barva sice nepatří mezi nejoblíbenější, ale je velmi povzbudivá. Působí na mozkové buňky a je symbolem kreativity. Pokud máš někdy pocit, že ti to moc nemyslí, vezmi si na sebe něco žlutého.

 

ZELENÁ: Jestli si ve stresu, použij zelenou barvu. Uklidňuje a zmírní napětí. pokud doma nemáš nic zeleného na koukání, není nic jednoduššího než si zajít na procházku do lesa nebo parku.

 

FIALOVÁ: Ráda tvoříš něco uměleckého a došly ti nápady? Obklop se fialovou barvou. Je to nejlepší barva pro probuzení fantazie.

 

BILÁ: Určitě víš, že tato barva představuje čistotu a nevinnost. Jelikož  je to základní barva, lidské pocity moc neovlivní. V bydlení opticky zvětšuje místnost. Když budeš chtít působit nevinně, klidně si bílou oblékni. Jen to nepřeháněj, abys nevypadala jako doktorka.

 

ČERNÁ: Pro někoho barva smrti a smutku a pro někoho nejelegantnější barva, co existuje. 4arnou se nic nezkazí, akorát se s ní musí opatrně a pro bydlení vhodná není. Pokud chceš působit na okolí elegantně a vážně, vsaď na černou. Uvidíš, jak si okolí bude udržovat odstup. 

 

                         princess michelle 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.