64 nových hvězd

Horory ve dvou větách

Posílám horory ve dvou větách, které jsem tu ještě neviděla.


1) Moje dcera mě každou noc budí usedavým pláčem. Chodím k jejímu hrobu prosit, ať toho nechá, ale nepomáhá to.


2) Poslední věc, kterou jsem viděl, před tím, než mě uškrtila, byl čas 0:07 na budíku. Probudil jsem se a uvědomil si, že to byla jen noční můra, instinktivně jsem se podíval na budík - ukazoval 0:06 a dveře od skříně se pomalu otevíraly.


3) Nebojte se strašidel, vyhledávejte je. Podívejte se doleva, doprava, za sebe, do skříně, pod postel, ale nikdy se nedívejte nahoru - nesnáší, když je najdete.


4) Vyrůstala jsem se psem a kočkou, takže jsem zvyklá na zvuk škrábání dveří a nábytku. Teď, když žiji sama, je to mnohem méně uklidňující.


5) Od doby, co jsem přenocoval v pronajaté chatě v lesích, se mi moc dobře nespí, na zdech tam totiž byly portréty deformovaných a zmrzačených lidí. Ráno jsem se vzbudil a došlo mi, že to nejsou obrazy, ale zrcadla.

6) „Nemůžu spát,“ zašeptala a vlezla si za mnou do postele. Probudil jsem se zimou, svíraje v rukou šaty, ve kterých ji pohřbili.

7) Myslel jsem, že moje kočka je prostě fascinovaná mým obličejem, pořád na mě zírala. Pak mi došlo, že se celou dobu koukala na tu věc těsně za mnou.

Tak bylo jich sice málo ale snad se vám to líbilo ;) 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.