Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

88%
Hra - Bloopers 2
Video se načítá

Zachraňte všechny pomeranče! K tomu vám poslouží dělo, kterým je můžete vysílat do portálů! Nebude to nic jednoduchého, takže musíte být opravdu přesní. Využívejte i ostatních střel, kterými můžete ničit překážky. Myslíte si, že na to máte?

 
83%
Hra - Youda Farmer
Video se načítá

Umíte farmařit? V této flash hře si to můžete zdarma vyzkoušet. Nastříkejte svoji káru, vyberte, zda budete hrát za muže či ženu a můžete začít. Hra vás skvěle provede herním prostředím. Vaším úkolem bude plnit objednávky, rozvážet zboží a vydělávat tak spousty peněz. Poté co vyděláte dostatek financí, můžete své zaměření rozšířit o více produktů. Přijde vám to příliš složité? Nenechte se zmást, využijte své strategické myšlení a vzhůru do toho.

 
79%
Hra - Color Twilight
Video se načítá

Twilight sága je jeden z nejoblíbenějších romantických filmů. Pokud je to i váš případ, vymalujte si i vy párek a jejich kamarádů, co nejlépe. Jak bude vypadat jejich portrét po vybarvení?

 
77%
Hra - Pegasus Maker
Video se načítá

Vytvořte originálního Pegase za pomocí barev a dekoraci. Změnit mu můžete tvar a barvu jednotlivých částí, které na něm vidíte. Tak směle do toho.

 
83%
Hra - Baby Barbie Minion Craze
Video se načítá

Barbie si zamilovala malých Minionov a proto se rozhodla, že si jimi ozdobí pokoj a vybere oblečení. Pomůžete jí s jednotlivými úkoly, aby to měla jednodušší?

 
83%
Hra - Kiss Me Baby
Video se načítá

Tato mladá slečna má za pár minut první rande . Proto chce vypadat co nejlépe , aby se mu líbila . Na výběr budete mít pestré účesy, šaty a doplňky .

 
85%
Hra - Magical Fairy Fashion Look

V této hře bude vaším úkolem obléci a naličit krásnou kouzelnou vílu přesně podle vašich představ.

 
90%
Hra - Annie's Winter Chic Hairstyles

Sníte často o tom, že až budete velké, otevřete si vlastní kadeřnický salón? Nyní máte možnost si vyzkoušet, jaké to vlastně je. Nejdříve si vlasy připravíte a poté již podle představy zákaznice její vlasy upravíte tak, aby byla co nejvíce spokojená, nebo můžete zapojit fantazii a vytvořit nádherný účes, který ještě svět neviděl. Výsledek si pak můžete uložit a ukázat svým kamarádům či kamarádkám.