Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Fashion Academy
Video se načítá

Ve hře Fashion Academy bude tvým úkolem studentky módního průmyslu vymyslet oblečení pro dva panáky. V prvním případě budeš vymýšlet krásnou sestavu do školy nebo jen tak na doma a v druhém případě budeš tvořit šaty na ples a podobné události.

 
85%
Hra - Decorate Design Champions

Probuď v sobě kreativního návrháře pokojů. Nejdříve si v této hře vybereš vhodné oblečení pro svoji dívku a následně dostaneš do rukou vlastní pokoj, který si můžeš kompletně zařidit podle sebe. Barva, nábytek, okna, vše je pouze na tobě. Následně můžeš hodnotit pokoje ostatních, díky čemuž ziskáváš mince, za které si můžeš kupovat další a hezčí vybavení do svého pokoje.

 
90%
Hra - Alarmy & Monster Family

Roztomilá potvůrka spí a spí. Nelze jí probudit. Odvážný budík se rozhodl, že se tohoto úkolu zmocní. K tomu ale potřebuje tvoji pomoc. Dostaň budík až k příšerce. K tomu budeš muset překonat mnoho záludných překážek a puzzle kvízů, které potrápí tvé mozkové závity. Vše je navíc omezeno časovým limitem. Na dlouhé přemýšlení tedy není vůbec čas.

 
95%
Hra - Monkey Go Happy Stage 298
Video se načítá

I dnešní neděli nebudeš ochuzena o příležitost si pořádně procvivit mozek v novém díle logické hry Monkey Go Happy. Dneska bude tvým úkolem pomoct kouzelníkovi najít jeho věci a také budeš muset řešit barevný hlavolam, abys našla všech 10 opiček.

 
89%
Hra - Jessie's Prom Night Dress Up
Video se načítá

Ve hře Jessie's Prom Night Dress Up bude tvým úkolem pomoct Jessie s přípravou na její maturitní večírek. Nejdříve ji pomůžeš se perfektně nalíčit a poté se pustíte do výběru vhodných šatů. Nakonec zvolíš líbivé doplňky, ať si Jessie může večírek užít.

 
85%
Hra - Turtle Mega Rush
Video se načítá

Pomozte této nebohé želvě, která byla odchycena a prodána do restaurace. Kuchař se jí chystá připravit na želví polévku a na chvíli odejde. V tu ránu musíte utéct. Utíkejte, co to dá a dávejte pozor na překážky a zlého kuchaře. Sbírejte po cestě bonusy a mince a pravidelně vylepšujte její schopnosti, jinak se nebudete mít šanci utéct.

 
74%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá

Dostaň se s fialovým chlupatým smajlíkem až k cukroví. Pohybuješ se pomocí lana, které smajlík vystřeluje. Také jej můžeš využít k úderům a nebo lízátko dostat k sobě. Povedená logická hra.

 
75%
Hra - Making Monkeys
Video se načítá

Jste-li unavení, postaví Vás na nohy šálek dobré kávy. Ve hře Making Monkeys je neposedná opička, která po kávě neustále touží. Jenže dostat se k vytouženému šálku kávy není jednoduché a opička bude muset překovat nejednu překážku. Je zde dokonce možnost dostat speciální zbraň, pomocí které opičku naklonujete a tak se snáze dostane k voňavé kávě.

 
90%
Hra - Geometry Tile Rush

V této zábavné plošinovce je vaším úkolem získat co nejvíce bodů skákáním přes překážky. Hru ovládáte myší a klávesou mezerníku.