Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

75%
Hra - Tattoo Passion 2
Video se načítá

Do vašeho tatérskeho studia přišla zákaznice, která si chce vytetovat něco moderní. Pomozte jí s výběrem a samotným tetováním.

 
84%
Hra - Barbie at Hogwarts
Video se načítá

Barbie dostala dopis od kouzelnické školy, aby se připravila na semestr. Pomozte jí s výběrem oblečení a s výběrem pravé skupiny, do které by měla patřit! Bude to Havraspár, mrzimor, nebelvír nebo zmijozel?

 
85%
Hra - Decorate My Dream Castle

Popusťte uzdu fantazie a postavte veškeré vybavení ve vašem hradě.

 
81%
Hra - Raceday
Video se načítá

Hra Raceday nabízí koňské dostihy. Jako první krok si musíte zvolit jednoho ze závodních koní. Každý kůň má své specifické vlastnosti, a proto vybírejte moudře. Pro představu: power znamená sílu, speed je rychlost, recovery symbolizuje schopnost obnovení sil po závodech a temperament ukazuje, kterak se kůň bude chovat.

 
92%
Hra - Girl Power
Video se načítá

V této oblíkačce tě čeká oblékání hned pěti krásných slečen! Jsou to opravdové kočky, vlastně spíše rebelky. Mohly by si hned založit kapelu, slušelo by jim to. Jak budou vypadat ty tvoje?

 
72%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá

Flappy Bird je postřehová hra, ve které bude vaším úkolem dostat malého ptáčka, co nejdále to jenom půjde. Nebude to jednoduché, protože napřed se musíte naučit, jak ho správně vyrovnávat. Dávejte pozor, abyste nenarazili do žádných překážek, jinak začínáte znovu. Podaří se vám nahrát TOP skóre?

 
77%
Hra - My Tiger
Video se načítá

My Tiger je hra, kde se budete starat o malého tygra. Během hry je nutné mu dát najíst, starat se o jeho zdraví, zahrát ukolébavku a nakonec prokázat i lásku pohlazením. Věnujte se tygrovi a buďte ty nejlepší chůvičky!

 
90%
Hra - Survivor In Rainbow Monster

Posbírejte společně s ostatními spoluhráči co nejvíce beden, než vás chytí a dohoní barevné monstrum.

 
85%
Hra - Mandala Coloring Book

Pohodová hra, ve které si budete pouze vymalovávat obrázky. Hru ovládáte myší.