Zachraň šneka 2 – nová super hra pro mobily

Ahoj, rádi bychom ti ukázali novou hru, za kterou stojí admini HPD. Jde o druhý díl trampot zahradního šneka, který tentokrát nedopatřením spadnul do stroje času, což má za následek spoustu dobrodružství.

Pokud znáš první díl, budeš jako doma, pokud ne, tak věz, že jde o logickou hru, ve které se snažíš zachránit šneka před různými pohromami. Docílíš toho házením různých předmětů na herní plochu. Šneka musíš skrýt tak, aby přežil roj padajících koulí, který se objeví na konci každého levelu. Zezačátku to možná bude docela snadné, ale věř nám, že tě pořádně potrápí nejeden z 60 levelů, které si pro hráče tvůrci připravili. Podívej se ostatně sama na tenhle super trailer:


 

Jelikož se hra točí i kolem cestování časem, šnek nezůstane jen v dávné pravěké minulosti, kde se odehrává prvních 20 úrovní, ale přesune se i do doby průmyslové revoluce a nakonec i do budoucnosti, kde ho budou ohrožovat i lasery a do bezpečí často povede cesta jen skrze zamotané soustavy teleportů!

 

Hru si můžeš stáhnout úplně zdarma, zatím vyšla na Android a iOS (iPhony a iPady) i na Windows Phone. Doufáme, že se ti bude hra líbit – pokud ano, určitě ji nezapomeň v telefonu ohodnotit 5 hvězdičkami. :-)

Get it on Windows Phone Store

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 04. 2015   |   Zobrazeno: 8473x

Témata článku:Hry

Komentáře

email.czVIP(Rex)

Ahoj holky,
chtěla bych vyhlásit takovou menší soutěž...
Výhra: 1.místo:daruji vám moji skupinu
2.místo: členství v mé skupině+povýšení+pojmenuju jí jak chcete
3.místo: členství v mé skupině+povýšení
4.místo: členství v mé skupině
A teď to co musíte udělat...napište mi do zpráv co nejstrašidelnější příběh s duchy...pokud to bude vymyšlené nevadí.
Už se těším na vaše příběhy...

email.czTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Dark six member

Vidim v tom hnedka 2 hry-1. Snail Bob 2.Orange ndbo jakse to jmenuje (to jak musíte zachránit ovoce před mrakem z kterýho padaj ninja hvězdice)...

Dark six memberTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.