Začátek školy s HPD

Vítejte u prvního článku v novém školním roce. Věřím, že jste si všichni o prázdninách odpočinuli a načerpali síly na další rok! My jsme si o prázdninách taky udělali dovolenou, ale mimo to jsme řešili, jak udělat HPD ještě lepší službou. V průběhu následujícího školního roku se dočkáte malých i větších změn. A protože stránku děláme především pro Vás, tak chceme vědět, co byste na HPD zlepšili, přidali či upravili.

 

Letní soutěž

Přes léto také probíhala Velká letní soutěž s HPD. Zúčastnilo se Vás opravdu hodně a za to děkujeme! My už jsme stihli všem zapsat všechny body a příští týden ptoběhne losování a výherce zveřejníme v Síni slávy a zašleme jim také mail. Pokud máte jakékoliv připomínky k soutěži, můžete mi poslat email na mauler@mf.cz. Jelikož byl o soutěž velký zájem, rozhodli jsme se, že uděláme další soutěže v průběhu roku. 

 

Na co se můžeš těšit na HPD?

Tak jako doteď, tak i nadále ti budeme přinášet nejlepší hry každý den. Bohužel prohlížeče přestávají podporovat některé starší formáty her, takže se ti může stát, že některá hra nebude fungovat tak, jak by měla. Nicméně se nemusíš bát, protože většina takových her je převedena do nového formátu HTML5 a my většinu těchto her aktualizujeme. Dále nebudou chybět články ani testy, ale protože chceme, aby sis mohla přečíst to, co tě zajímá, tak budeme hodně psát články na tebou vybraná témata. Taky vymýšlíme systém, kdy články budeš moct psát i ty! Více informací se dozvíš již brzy.

 

Zpětná vazba

Jak už jsem zmínil v úvodu, zpětná vazba je pro nás naprosto zásadní, abychom Vám mohli poskytnout co nejkvalitnější služby. Přes rok se tedy setkáte s různými anketami a dotazníky, které nám pomůžou dělat obsah, který bude zajímavý pro všechny. Tato změna se jako první projeví u článků a testů, kde chceme psát obsah, který bude vždy přínosný. Pokud tedy máš nějaké téma o kterém by ses chtěl dozvědět více, můžeš mi ho napsat do zprávy a nebpo si počkej na první anketu, kde budeš moct zvolit téma článků.

 

Totoje lehký přehled toho, co tě čeká v tomto školním roce a my bychom ti na závěr chtěli popřát samé úspěchy, nejen ve škole!

 

HPD.cz

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 07. 09. 2018   |   Zobrazeno: 2631x

Témata článku:Aktuality

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.