Youtube tipy a triky

Youtube ti asi není vůbec neznámá služba, ale umíš ho opravdu používat? Tenhle skvělý server plný videí totiž nabízí spoustu možností, jak si práci s ním zpříjemnit a zábavu zintenzivnit. V tomhle článku ti řekneme, jak si vytvořit vlastní Playlist, nebo jak někomu poslat přesně tu část videa, kterou jsi chtěla.

Pošli video, které nezačíná na začátku

Asi to znáš – chceš někomu ukázat jednu část videa, která je prostě zajímavá, nebo vtipná. Neexistuje lepší způsob, než sdílet video s posunutým začátkem. Jak se to dělá?

Najdi si video, které chceš někomu poslat a pauzni ho v momentě, od kterého chceš, aby se na něj dotyčný díval. Pak klikni na Sdílet pod popiskem videa a tam zaškrtni „Začátek“. V okénku nad těmito volbami je pak adresa, kterou když někomu pošleš, tak se mu video spustí od toho momentu, který jsi vybrala. Na té adrese dokonce i poznáš, jestli je správně – na konci musí mít „t=“ a čas, ve kterém video má začít. Příklad? Tato adresa https://youtu.be/qK_-N0l_Px4?t=6s říká, že se má video pustit až od šesté vteřiny.(t=6s)

Nemáš čas? Podívej se na video později

Někdy prostě nejde koukat na videa, kterými tě kamarádky zásobují, ale to neznamená, že bys je nechtěla vidět později. Na Youtube si je můžeš uložit na později, do seznamu „Přehrát později“. Musíš být přihlášená se svým Youtube (Google) účtem, aby to fungovalo. Všechna videa, která si takhle uložíš, pak najdeš v seznamu „Přehrát později“ – ten najdeš v levém sloupci, a pokud ho nevidíš, klikni na tři vodorovné čáry nad sebou, které najdeš napravo od loga Youtube na vrchu stránky.

Udělej si playlist z oblíbených skladeb

Ve stejném levém postranním menu, ve kterém najdeš i seznam „Přehrát později“ je i položka „SEZNAMY VIDEÍ“. Pokud na ni klikneš, tak můžeš vytvářet Playlisty kliknutím na „+Nový seznam videí“. Playlist si můžeš pojmenovat a přidat do něj třeba svoje oblíbené písničky. Pokud nastavíš Playlist jako Veřejný, tak ho budou moct najít i další uživatelé Youtube, tak se neboj pochlubit se.

Najdi přesně to video, které hledáš

Na Youtube je tolik videí, že není vůbec snadné najít přesně to, které hledáš. Pokud ale přistoupíš ke hledání rozumně, budeš mít větší šanci se trefit. Hledáš třeba koncert svého oblíbeného umělce? Zadej do vyhledávání jeho (její) jméno, třeba Ariana Grande, pak rozklikni nahoře ikonku Filtry a vyber si, co má video splňovat – koncert, nebo třeba album, jsou určitě dlouhá videa, takže zaškrtni Trvání-Dlouhé (nad 20 minut). Stejně můžeš hledat i Playlisty, které vytvořil někdo jiný – ve Filtrech zvol ve druhém sloupci „Seznam videí“. A když víš, že hledáš hodně nové video, tak můžeš třeba kliknout na Filtr „Dnes“, nebo třeba „Tento týden“.

Stáhni si video do počítače

Chceš se na video podívat kdykoliv a kdekoliv, třeba i z počítače bez internetu? Nebo chceš mít jistotu, že o oblíbené video nikdy nepřijdeš (z Youtube jsou občas videa odstraněna)? Stáhni si je do počítače. Je to opravdu snadné. Mrkni třeba na tento návod pro jednoduché stahování videí z Youtube. Víš, že si můžeš stáhnout místo videa jen mp3ku se zvukem? Je to úplně snadné, jen při stahování vyber, že chceš, aby se písnička uložila jako AUDIO MP4. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 03. 06. 2015   |   Zobrazeno: 9533x

Témata článku:Videa a obrázky,Rady a tipy

Komentáře

youtubepremium

YouTube is one of the largest entertainment platforms that you can ever find and it will never disappoint you with the content. You can watch videos of almost anything and that includes music, makeup tutorials, short films, comedy videos and much more. You can even upload your own videos and share them with others.

youtubepremiumTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

youtubepremium

youtubepremium: You can download and install this application in just a few minutes at https://apkgenk.com/youtube-premium/. First, you need to make sure that your device has the latest version of Android. Then, go to your settings and enable the “Unknown Sources” option.

This will allow you to download third-party applications on your device without the risk of harming it. This app is a must-have if you’re an Android user and love watching YouTube videos.

youtubepremiumTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pretty girl(BEST AND CRAZY GIRLS)

Já jsem youtuberka. Mám přesně 478 652 odběratelů. Natáčím videa např.: povídám o módě a kráse, ukazuji různé kombinace oblečení, vyprávím vtipy, hraju hry, natáčím s kamarádkou apod. Já vím, že mi nevěříte, ale je to pravda.

pretty girlTo se mi líbí -2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.