Vyzkoušej naši novou mobilní hru

Tvůrci HPD pro tebe připravili další překvapení. Tentokrát se můžeš vydat až za hranice webu, protože jde o mobilní hru, kterou si můžeš stáhnout do svého mobilu či tabletu.

Ve hře Eggies si můžeš stejně jako na HPD pěstovat příšerky do svého alba. Díky větším možnostem, které nám současné telefony a tablety nabízejí, jsme hru ale mohli v mnoha směrech vylepšit. Mobilní Eggies díky tomu mají výrazně lepší grafiku, více miniher a nabízí i obchod, ve kterém si můžeš své vajíčko vyzdobit. Hra tak určitě potěší i ty, které Eggies na webu příliš nebavili ;-).


Vyzkoušej mobilní Eggies, které jsme pro tebe připravili. Stáhnout si ho můžeš do mobilu a tabletu s Androidem, Windows Phone i do iPhonu či iPadu.

Get 
it on Google Play

Get it on AppStore

Get it on Windows Phone Store

Budeme rádi, když dáš hře dobré hodnocení přímo ve svém mobilu a ukážeš ji i svým kamarádům a spolužákům. Nezapomeň použít promokód J5sse.


Současná verze hry je výsledkem cca 6 měsíců práce. Ta bude i nadále pokračovat, tak aby naše hra byla minimálně stejně dobrá jako její konkurenti v čele s mimozemšťanem Pou. Protože hru děláme pro tebe a chceme, aby sis ji užila co nejvíce a co nejdéle, můžeš nám tady do komentářů psát svoje nápady na její vylepšení.

Abychom ti usnadnili začátek hry, můžeš ve hře zadat promo kód J5sse, který ti přidá 2000 mincí.(Promo kód můžeš zadat v okně „získej mince“, do kterého se dostaneš kliknutím na ikonu mincí na spodní straně displaye. Promokód není dostupný pro telefony s Windows Phone)


Co Eggies nabízejí?

Příšerky – prozatím si můžeš zakoupit vajíčka 10 různých příšerek.

Obchod – můžeš v něm měnit barvu vajíčka, jeho očí, vzor a klobouk nebo jinou (bláznivější pokrývku hlavy).

Minihry – minihry slouží pro rozveselení vajíčka a pro získání mincí. Prozatím mezi ně patří: Flappy egg, Chytání vajíček, Pexeso, Najdi smutné vajíčko, Puzzle, Žárovky a Chytání krys.

Sdílení výsledků – svým nejlepším výsledkem se můžeš pochlubit svým kamarádům na Facebooku.

Rekordy – při dosažení rekordu získáš dvojnásobek mincí pro svoje vajíčka.

Focení – své vyzdobené vajíčko si můžeš vyfotit a nasdílet jej přátelům.

Restaurace a nemocnice – můžeš zde nakrmit své vajíčko nebo jej uzdravit.

Urychlení vývoje – vývoj příšery můžeš urychlit, ale bude to velmi drahé.


Na co se můžeš v blízké době těšit?

Větší množství příšerek - těšit se můžeš např. na růžového slona

Nové položky v obchodě – přidáme nové designy a klobouky

Více miniher - přibudou nové logické i arkádové hry

Více místností – chystáme přidat např. koupelnu

Nové animace vajíčka – vajíčko bude zvládat více pohybů

a mnoho dalšího!

Problémy s instalací: Nelze nainstalovat do úložiště USB nebo na kartu SD

U některých mobilů/tabletů s androidem se může při instalaci vyskytnout následující chyba: nelze nainstalovat do úložiště USB nebo na kartu SD. Chybu můžete obejít snadno tak, že vyjmete paměťovou kartu z telefonu a hru nainstalujete do vnitřní paměti zařízení. Po instalaci můžete paměťovou kartu vrátit zpět do telefonu.

Pro trvalé odstranění chyby je potřeba vymazat soubor smdl2tmp1.asec z paměťové karty. Soubor by měl být umístěný ve složkách /sdcard/.android_secure/  a /mnt/secure/asec/.

Co najdete v nové verzi?

Do nové verze hry jsme pro vás přidali koupelnu, kde si budete moci omýt zašpiněné vajíčko a dvě nové hry. Jedná se o 2048 a TimberEgg.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 29. 07. 2014   |   Zobrazeno: 86164x

Témata článku:Hry

Komentáře

qxCHRISTINxp

Hra už pravděpodobně neexistuje, odkaz na ni nefunguje a dohledat také nejde. Škoda nu, chtěla jsem si ji zkusit smajlsmajl

qxCHRISTINxpTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

NáruživýBagristaVIP(Pošetilá Bageta)

Pro případné zájemce, hra už s největší pravděpobností neexistuje. Neplýtvejte tedy svůj čas jejím hledáním. Netuším, proč je článek stále aktivní, nebo proč se ho alespoň někdo nerozhodl opravit, ale zmíněná hra se už nedá dohledat.

NáruživýBagristaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.