Výběr nejlepších vánočních online her

Na vánoce je důležitá dobrá zábava a skvělá nálada! A protože jsme web plný skvělých onlinovek, můžeme ti s tím pomoci. Vybrali jsme pro tebe nejlepší vánoční hry, které si na HPD.cz můžeš zahrát. Jsou jednoduché a přitom zábavné. Naladíš se tak na pravou vánoční vlnu.

Shopaholic Christmas

V Paříži vrcholí vánoční nakupovací horečka a ty tam nesmíš samozřejmě chybět! Čeká na tebe mnoho krásných obchůdků s oblečením či doplňky. Správný outfit musí být obohacen i o účes, takže nezapomeň navštívit kadeřníka. Dávej si však pozor, protože máš omezený finanční rozpočet na den.

Hrát hru Shopaholic Christmas

Catch the Candy Xmas

Parádní hra s vánoční tématikou, je i tato logická hříčka. Tvůj cíle je získávat sladkosti, což se na vánoce opravdu hodí. Ovládat budeš kuličku, která se může pohybovat pomocí svého lepivého chapadélka. Takto získáváš i sladkosti, které k sobě přilepíš nebo se přitáhneš přímo k nim.

Hrát hru Catch the Candy Xmas

Baby Hazel Christmas Time

I o vánocích je potřeba pečovat o malé děti. Hazel není výjimkou a bude si s tebou chtít hrát. Můžeš si tak s Hazel užít ten pravý vánoční čas. Budeš balit dárky, hrát si s mazlíčky a hlavně přivítáš přátele. S nimi pak postavíš sněhuláka a nakonec se všichni pobavíte u vánočního stromečku s dárky.

Hrát hru Baby Hazel Christmas Time

Christmas Slacking 2013

A nebude chybět ani hra s nezbedným skřítkem. Santův skřítek se totiž při výrobě hraček dost nudí. A ty mu můžeš pomoct se této nudy zbavit. Dávej si však pozor, protože Santa tě pravidelně kontroluje! Tajně si tak budeš upravovat vlasy, chytat hračky do krabice nebo mazat své jméno ze Santovi černé listiny.

Hrát hru Christmas Slacking 2013

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 12. 2014   |   Zobrazeno: 23372x

Témata článku:Hry,Vánoce

Komentáře

Andrejka9(Milovníci Violetty!!!!!!!)

sláva už je sníh, jedem na saních,kluci křičí zvonek zní jenom táta stich.Kouká na syna uši napíná, co to slyší v rolničkách na co vzpomíná.Rolničky Rolničky kdo pak vám dal hlas, kašpárek maličký nebo děda mráz.Rolničky Rolničky co to zvoní vnich, maminčiny písničky Vánoce a sníh.Zvonky dětských let rozezvon te svět, a všem kdo jsou dospělí at je nova pět.Zvonte zlehýnka stačí chvilinka, spomínka jak rolničky v srci zacinká.Rolničky Rolničky kdo pak vám dal hlas kašpárek maličký nebo děda mráz.Rolničky Rolničky co to zvoní v nich maminčiny písničky Vánoce a sníh.

Andrejka9To se mi líbí +11 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.