Nejlepší vánoční videa

Vánoce se teprve blíží, ale není od věci si připomenout krásné i vtipné věci svátků minulých, předminulých i hodně dávných. Užij si následující videa a pamatuj, že ze všeho nejdůležitější je to všechno šílenství okolo Vánoc ve zdraví a v klidu přežít. A když už se něco semele, tak to aspoň natoč pro srandu ostatním.

Tak tohle se nepovedlo…

Několik minut nápadů, které by tě rozhodně neměly napadat, pokud chceš Vánoce přežít ve zdraví. Dokonce bychom ti spíše doporučovali, abys od podobných věci odrazovala své okolí, hlavně rodinu, protože Vánoce mohou bolet…

Není vánoční stromek jako vánoční stromek

Tenhle nádherný stromeček se dostal až do Guinessovy knihy rekordů a my se tomu nedivíme. Je prostě dokonalý, co ty na to?

A tady je nášup dalších stromečků, které jsou možná někdy trochu netradiční, ale vždy něčím zajímavé.

Jak asi dárky otevírají zvířata?

Youtube skupina vtipálků proslavená skečem „Jak jedí zvířata?“ si nechala od fanoušků poslat videa na téma "Jak zvířata otevírají dárky?" a ty nejlepší z nich zveřejnila na svém Youtube účtu, takže se z téhle povedené kompilace můžeš těšit i ty.

Malé dobrodružství malého Santy

Tohle suprové video bohužel neoplývá obrazovou kvalitou, ale mrkni na něj. Trable malého Santy na vlaštovce, nebo rozjetém vláčku nemají chybu.

Stylové vánoční nehty

Vánoce a nehry, jak to jde dohromady? Díky šikovné youtuberce naprosto skvěle. V následujícím videu ti dát totiž super tipy na lakování nehtů s vánočními motivy.

 

Předchozí video bylo z loňského roku, ale ani letos tohle šikovné děvče své fanynky nezklamalo a vytvořilo perfektní video návod.

Vánoční reklamy stojí za to

Ano, ani zdaleka ne všechny, ale třeba ta následující o jednom chlapci a tučňákovi rozhodně ano. Jak souvisí s propagovanou značkou netušíme, ale je to jedno, protože video dává smysl samo o sobě.

Nestárnoucí klasická reklama na Coca-Colu tady samozřejmě nemůže chybět. Legendární náklaďák ověšený vánočními svíčkami si nemůžeš nechat ujít.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 12. 2014   |   Zobrazeno: 14483x

Témata článku:Videa a obrázky,Vánoce

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.