Vánoční písničky pro tu pravou sváteční atmosféru

K Vánocům patří kapr, rodina, stromeček s dárky, sníh a koledy. Vzhledem ke stále častější absenci kapra a sněhu není divu, že vánoční koledy jsou čím dál důležitější ve vytváření onoho zvláštního kouzla pohody, očekávání a výjimečnosti, které neprovází žádné jiné období v roce. Nebojte, v našem článku nenajdete žádné profláknuté české písně, ze kterých běhá mráz po zádech – a rozhodně ne tím příjemným způsobem.

Blue Christmas

Modré Vánoce o neopětované lásce ve svátečním čase tu byly už před Elvisem, ale teprve jeho nezaměnitelný hlas tuhle píseň proslavil na věky.

Peace on Earth

Další dva výjimeční zpěváci a písnička „Mír na Zemi“. David Bowie s jedním z největších zpěváků amerických dějin, Bingem Crosbym, dokážou navodit tu správnou vánoční náladu na počkání.

O Rudolfovi

Podruhé Bing Crosby a jeho krátká veselá písnička o tom, jak se z červono-nosého Rudolfa stal vůdčí sob v Santově spřežení.

Vánoce v Havaji

Abyste si nemysleli, že Vánoce musejí být jen v zimě, sněhu a pod jehličnatým stromem, máme pro vás tuhle havajskou vánoční písničku.

All I Want For Christmas Is You

Není mnoho slavnějších vánočních písní, než právě All I Want For Christmas Is You od fantastické Mariah Carey, která má jediné vánoční přání…

Shake Up Christmas

Písnička oslavující Vánoce a jejich zázraky, které lidi spojují. A taky důkaz, že i moderní doba může dát vzniknout krásným vánočním songům.

Dvě hodiny nerušené vánoční atmosféry

Nejvyšší kvalita zaručena – když si pustíte tohle video, tak vás další dvě hodiny pohltí vánoční atmosféra, takže si dopřejte relax a nechte do sebe vstoupit Ducha Vánoc!

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 12. 2014   |   Zobrazeno: 7841x

Témata článku:Videa a obrázky,Hudba,Vánoce

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.