Návody na účesy: Středně dlouhé vlasy

Kratší vlasy nejsou problém. Délka vlasů je zhruba k ramenům a do středně dlouhých vlasů lze rozhodně zařadit i v posledních letech velmi populární mikádo. Do dalšího dílu pro tebe připravujeme tipy na nejlepší účesy podle celebrit a aby toho nebylo málo, podíváme se i na to, jak správně vybrat účes, který ti dokonale padne. 

Pokud máš dlouhé vlasy a nevíš, jaký zvolit účes do školy, k vodě nebo na některou výjimečnou událost, mrkni na Účesy pro dlouhé vlasy!

5 účesů pro středně krátké vlasy

V následujícím videu najdeš pět skvělých účesů, které jsou vhodné hlavně pro běžné nošení do školy, ven s kamarádkami nebo na nákupy. V některém z nich si rozhodně najdeš zalíbení a věř, že i když některé vypadají náročně, s dobrým návodem jako je tento, nebude vytvoření účesu trvat ani o minutku déle. 

Drdol z mikáda

Myslíš si, že je to naprosto nemožné? Opak je pravdou. I s mikádem se totiž dají dělat velké věci a hlavně, velké drdoly nahoře na hlavě. Ve videu ale neuvidíš jen podrobný návod na to, jak správně vlasy vyčesat nahoru, aby účes vypadal efektivně, ale dozvíš se dokonce, jak zvětšit opticky objem vlasů svázaných v drdolu. 

Základem je, abys pro začátek natočila kulmou nebo žehličkou konce svých vlasů, protože jen tak ti bude drdol lépe držet. Udělej si v horní části hlavy culík - pober všechny vlasy, které půjdou a udělej culík, následně musíš všechny vlasy, které jsi ze spodní části hlavy nepobrala do culíku, zapírkovat nebo zasponkovat k hlavě a přelakovat. A už se můžeš pustit do drdolu, takže vlasy pořádně prolakuj, culík natupíruj a konce vlasů připírkuj nebo přisponkuj k hlavě tak, aby vytvořily na hlavě pořádný drdol. 

Trocha romantiky

Trocha romantického vzhledu rozhodně není jednou za čas na škodu. Tento účes, romantické a jemné vlny, navíc můžeš nosit nejen do školy nebo jen tak ven, ale jsou naprosto ideálním řešením jako vhodný účes na ples nebo nějakou slavnostní událost. Podívej se, jak jsou vlny jednoduché a nebudeš dokonce potřebovat ani kulmu!

Vlasy rozčeš a protože budeš pracovat s žehličkou, je vhodné je dopředu ošetřit speciálním přípravkem, který vlasy ochrání. Vlasy si rozděl na dvě části, vezmi žehličku a naber jeden pramen vlasů. Teď žehličku stačí překroutit a postupně pouštět pramen. Hned uvidíš, jak krásné a přesné vlny si na vlasech vytvoříš. Nakonec už stačí jen přelakovat, lehce upravit a je hotovo. 

Rychlokurz vylepšení culíku, copu nebo drdolu

Slečna na videu má sice poměrně dlouhé vlasy, ale pokud jsou tvé vlasy dlouhé alespoň pod ramena, rozhodně následující účesy hravě zvládneš. Jde o vytvoření klasického copu, culíku a nakonec drdolu. Abys ale nemusela nosit pořád na hlavě to stejné, můžeš následující základní účesy o něco vylepšit. Jak? To se dozvíš ve videu. 

Posledních 10 účesů pro tebe

V posledním videu s návody na účesy pro středně krátké vlasy najdeš hned deset tipů na účesy. I kdyby si byla sebevíc náročnější, pokud jde o správně zvolený účes, rozhodně si nemůžeš nevybrat. Účesy jsou naprosto skvělé a hlavně nadčasové, takže budou trendy ještě několik let. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 08. 03. 2016   |   Zobrazeno: 17699x

Témata článku:Rady a tipy,Krása a móda

Komentáře

Vlčí štěněVIP(RPG pro divné lidi)

Elen-Jane: Teď nebudeme hledět na tvůj pravopis, ale mě dlouhé vlasy sluší protože je mám hodně husté. Všichni mi je závidí, a je celkem škoda že nezávidí to, co mám pod vlasy. (Pro ty z vás kdo to nepochopili tak myslím mozek.)

Vlčí štěněTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Dely(kočkolidi)

V posledním videu se mi skoro všechno líbilo!smajl

Peppina: Já je mám přesně jako ramena a ofinu 3 cm pod krk.

zuzelsa: A je jich ještě víc!

DelyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Jo, jenže žádná z těch krasavic nemá krátkou ofinu... Trochu jsem vyhledávala a to snad hezký účesy pro lidi se středně dlouhýma vlasama a ofinou neexistujou?!

RiveTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.