Trendy nehty na jaro a léto 2015

 

Jaro je v plném proudu a léto se nezadržitelně blíží. Jak být v tomto období na party, pikniku nebo u bazénu nejvíc in? Čím dál tím více je moderní přirozenost. Zapomeňte tedy na umělé nehty a zkoušejte, kolik zábavy si můžete užít se svými vlastními nehty!  Tady jsou tipy, které všechny zaujmou!


Tělová barva a průhledné laky

Tělová, starorůžová, lososová nebo hnědá – to jsou barvy, které jsou neutrální a sluší úplně všem. Mají jednu velkou výhodu. I když nemáte čas si nehty pořád znova lakovat a upravovat, vydrží a budou vypadat dobře. Navíc si přece jen udržíte nehty zpevněné a upravené. Tělové barvy nabízí značka Maybelline (v řadě Colorama např. odstíny „Caffe latte“ a „Cappuccino“), Astor a velmi pěkně vypadá i odstín „Corail peau“ od značky Yves Rocher. Ten ovšem nenajdete v běžné drogerii, ale přímo v prodejnách Yves Rocher.
Úplně nejjednodušší je ovšem pořídit si průhledný lak. V každé drogerii najdete takových laků mraky. Mají různé velikosti a některé jsou obohaceny o látky, které vám zregenerují nebo vyživí nehty. Nehty vypadají upraveně, přirozeně a krásně se lesknou. Průhledný lak navíc využijete jako ochranu barevného laku. Pokud si nalakujete nehty barevně a poté zafixujete průhledným lakem, tak vám barevný lak vydrží mnohem déle. A to přece všechny chceme!


Neonové barvy

Několik posledních let jsou velmi populární neonové barvy – křiklavá červená, růžová, oranžová, žlutá, modrá nebo zelená. Barvy přece k létu neodmyslitelně patří! Neonové barvičky najdete v nabídce téměř každé kosmetické značky, která laky na nehty nabízí. Už loni jsme si mohly všimnout malinkých lahviček s názvem Neon od firmy Dermacol. Letos přidali některé další odstíny barev, takže si musí vybrat snad úplně každá z nás. Další značkou, která má v nabídce tak zářivé barvy, je Maybelline s řadou Bleached Neons.  Abychom nezapomněly ani na méně známé značky, tak krásné svítivé barvičky nabízí i značka Flormar (k dostání snad jen v drogerii Teta.) Jejich řadu nazvali Super Neon Colors.


Bílá barva

Tak tenhle tip je opravdová novinka, která ale nemusí vyhovovat každému. Bílé nehty působí velmi zajímavě a odvážně, ale zároveň i upraveně a jemně. U kluků s nimi určitě zabodujete! Bílé laky vyrábí třeba Rimmel (řada 60 seconds), Essence nebo Maybelline (řada Colorama.)
Pokud si zatím netroufáte na čistě bílý lak, můžete vyzkoušet třeba speciální praskací laky v bílé barvě.  Určitě je znáte, protože hitem drogerií jsou už nějaký ten pátek. Lak s popraskaným efektem nanesete na nalakované nehty a pak už jen sledujete, jak vám tento speciální lak vytvoří super popraskanou strukturu na vašem barevném laku.
Další možností je nalakovat nehty bílým lakem a vybrat lak s praskacím efektem v nějaké neodolatelné barvě. Praskací laky najdete v každé drogerii. Pěkné a kvalitní praskací laky má třeba značka Rimmel. Je to jen na vás, zkoušejte, kombinujte a zapojte fantazii!


Matné laky

Matné laky jsou také zvláštní skupinou laků, které nemusí sednout úplně každé. Vypadají ale originálně, neodolatelně a určitě stojí za vyzkoušení! Koupíte si lak, který vypadá jako obyčejný průhledný lak, ale po nanesení na nalakované nehty vytvoří matný efekt na jakékoli barvě. Vyrábí ho třeba značka Rimmel a jmenuje se „Matte Finish.“ Miss sporty vyrábí lak se stejným efektem, ale jmenuje se „Check Matte.“ Jeden průhledný lak, který umí vytvořit matný efekt na všech barevných lacích? To je prostě super! 

A ještě rada na závěr – pokud chcete jakékoli nehtové zdobení ozvláštnit, nalakujte si na každé ruce jeden nehet (nebo klidně dva!) jinou barvou než ostatní. Barva může být v podobném odstínu jako ostatní nehty, ale klidně i úplně jiná! Je to klasika, která bude vždycky in.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 05. 2015   |   Zobrazeno: 11440x

Témata článku:Rady a tipy,Krása a móda

Komentáře

rarity004VIP(ANIME!)

Matné nechty sa dajú urobiť aj tak že si nalakuješ nechty a nad hrncom (s vodou ktorá sa varí smajl ) ich chvilku nechaš a máš matne smajl

rarity004To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

Laky na nehty značky Flormal se dají koupit ve speciální obchodě Flormal nebo v již zmíněné Tetě.
Ale hodně by mě zajímalo jak bylo myšleno tohle: Mají jednu velkou výhodu. I když nemáte čas si nehty pořád znova lakovat a upravovat, vydrží a budou vypadat dobře.
Teda nevím podle čeho by měli tělové laky vydržet déle než ostatní a pokud se odloupnou tak to bude vidět (a je to v podstatě vidět na každém laku).

fixaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

blissa(Dívčí poradna☼)

Návod na ombré nehty
Nalakujte si nehty bezbarvým lakem
Natřete si okolí nehtu Herkulesem, až zaschne snáz lak dostanete dolů, když bude okolí nehtu špinavé
A teď si vemte houbičku na nádobí
Dejte na ní barvy laků( maximálně 3)
A poťukávejte na nehty
Sloupněte Herkules z okolí nehtů
A nakonec nehty přetřete bezbarvým lakem na nehty
Pokud se vám návod líbí a nebo jste to vyskoušeli dejte prosím plussmajl

blissaTo se mi líbí +13 To se mi nelíbí

rarity004VIP(ANIME!)

blissa: alebo namiesto herkulesa použiť tekutý latex ale ten na internete stojí od 5 eur malý do 30 eur 1000 ml .. takže radšej asi ten herkules smajlD

rarity004To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.