Top 5 Českých youtuberek

Youtube je dnes velmi populární stránka. Jistě i ty jej znáš a využíváš někdy. Kromě hudebních videoklipů a jiných zábavných klipů nabízí i možnost vytváření vlastního obsahu a jeho publikování na svém účtu. Někteří uživatelé jsou navíc profesionální tvůrci videí zvaní youtubeři a youtuberky. Také Česko má řadu tvůrců a tvůrkyň. V tomto článku si můžeš přečíst o těch nejpopulárnějších youtuberkách na českém internetu.

 

Shopaholic Nicol

 

Mladá slečna vlastním jménem Nikola Čechová. Ve svých videích se zabývá především módou, má i vlastní e-shop. Patří mezi nejúspěšnější youtubery v Česku. Dvakrát vyhrála cenu Czech blog Awards za blogerku roku. Od roku 2017 přidává na svůj kanál vlastní hudební tvorbu.

 

https://www.youtube.com/user/shopaholicnicolblog

 

 

A cup of style

 

Nicole a Lucie Ehrenbergerovy, dvě sestry a zároveň kamarádky, které si založily v roce 2009 blog a později k němu přidali svůj úspěšný youtube kanál. Kromě módy se věnují tématům cestování, motivace i maličkostem ze života. Vítězky Czech blog Awards pětkrát v řadě. K řadě jejich úspěchů patří vydání vlastní knihy v roce 2015 a účast v dokumentu Nejsledovanější o české youtube scéně.

 

https://www.youtube.com/user/ACupOfStyle

 

 

Petra lovelyhair

 

Petra Vančurová, youtuberka a bloggerka tvoří především fashion videa o líčení, s návody na použití, tipy na nové značky a obecné rady o kosmetice. Několikanásobná bloggerka roku v kategorii fashion. Má také vlastní e-shop prodávající její nápady.

 

https://www.youtube.com/user/petralovelyhair

 

Bé Hà Stylewithme

 

Youtuberka s vietnamskými kořeny jménem Thu ha Nguyen. Točí videa s tématikou vaření, módy, kosmetiky nebo návodů k výrobě různých ozdob a věcí. V poslední době přidává také cestovní vlogy a jiná zážitková videa.

 

https://www.youtube.com/user/Stylewithmee

 

 

 

Anna Sulc

 

Tato youtuberka, celým jménem Anna Šulcová točí už delší dobu, úspěch ji přinesly až poslední roky, kdy vyhrála cenu videoblogerka roku 2017. Tvoří především vtipná videa, vyprávění o svých cestách a videa ze života.

 

https://www.youtube.com/user/AnnieSulc

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 03. 2018   |   Zobrazeno: 7780x

Témata článku:Svět celebrit

Komentáře

PrinceznaFloraVIP(ANIME STALKERS)

Jako sice je hezký, že jste zase vydali článek, ale je naprosto o ničem smajl Že napíšete pět jmen, přidáte pět odkazů a přibližný popis... to zvládne cvičená opice. Bylo by lepší napsat článek o méně známých youtuberkách, protože Shopaholic Nicol zná opravdu každý. Když už chcete psát takovéhle nudné články do počtu, zapracujte aspoň na zpracování. Tím myslím obrázky, lepší popis (vlastními slovy nejlépe), hodnocení taky může být, něco víc o nich než jen jméno smajl Prostě to chce něco, co by tady holky vážně chytlo. Hodně štěstí smajl

PrinceznaFloraTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Kdo je "nejlepší" říct nejde. odběratelé neodráží kvalitu a každému se líbí něco jiného. Nemluvě o tom, že existují i nebjůty vlogerky a celkově youtuberky. Tyhle dámičky se procpaly všude. Takže i kdyby jen bjůty, tak aspoň nějaké méně známé. O těhlech každý ví, ale abych pravdu řekla, tak mě baví ty méně známe stokrát víc než kde jaká Nikol.

Naty a KájaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Quasinka 224VIP(ANIME!)

no... je jako fajn, že jsou články, ale když už chcete psát o youtube, tak pište třeba o méně známých youtuberkách a youtuberech, kteří mají skvělou a originální tvorbu a ne o tomhle... Jako koukejte se na ně, ale stejně mi všechny jejich videa úplně stejný. Já jsem si dokonce kvůli svým skvělým spolužačkám udělala chvilku čas a nezvládla jsem ani jednu věc dokoukat plně soustředěná, no ale to jsem odbočila. Jestli tohle měl být článek top 5 nejodebíranějších českých youtuberek, tak ok, ale jinak bych neřekla že jsou zrovna nejlepší.

Quasinka 224To se mi líbí +7 To se mi nelíbí

Simka 333VIP(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

Článek, super. Jen bych chtěla trochu poradit. Příště nepište o někom, koho zná každý, zkuste někoho kdo má klidně 200 000 odběrů, ale moc lidí neví že někdo takový existuje.
Mohli byste taky zkusit napsat článek o vzdělávacích kanálech. Byla bych docela ráda, jelikož mě taková videa baví a moc kanálů s těmito videi neznám.

Díky moc.

Simka 333To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.