Tipy na vánoční dárky

Vůbec nevíš, co bys měla koupit kamarádkám, klukovi nebo rodině? V peněžence máš jen pár korun a ruce nešikovné? Máme tu pro tebe několik návrhů na dárky, které by tě neměly zruinovat ani zabrat moc času. Do Štědrého dne to určitě stihneš!

Placky

Placky stojí většinou dvacet nebo třicet korun, a když vybereš vtipný obrázek pro každou z tvých kamarádek, určitě se zlobit nebudou. Navíc se každé z nich můžeš trefit do vkusu, potisků na placky existuje opravdu celá řada. Takový dárek tě určitě nezruinuje.

Kvetoucí čaj

Kolem padesáti korun už můžeš sehnat takzvané kvetoucí čaje. Jsou to čaje, které nejen dobře chutnají, ale když je zaliješ horkou vodou do větší konvičky, tak i krásně vypadají. Jsou to čaje svázané umně dohromady z různých čajů a květů, a opravdu to vypadá, že rozkvetou. Krásný dárek nejen pro tvou nejlepší kamarádku, ale také pro maminku nebo babičku.

Bublifuk

Říkáš si, že bublifuk je pro malé děti? To sice možná ano, ale užít se s ním dá spousta zábavy i tak! Nějaký obyčejný seženeš už za deset korun, takže se nemusíš bát poprasku ve tvé pokladničce. Obdarovaný se na něj možná bude ze začátku tvářit skepticky, ale jakmile vyfoukne první bubliny a další lidé v okolí je začnou automaticky chytat, uvidíš, že bude legrace.

Barvy na obličej

Barvy na obličej mohou být levné i drahé, ale i s těmi nejlevnějšími, které tedy na obličeji většinou dlouho nevydrží, může být zábava. Namalujte si s kamarádkou navzájem šílený makeup, vyzkoušejte některé z malování Lady Gagy nebo zkuste namalovat něco dle vlastní fantazie, stačí se trochu zasnít. A co uspořádat kostýmovou párty, když už máte ty barvičky?

Fotografie

Chceš obdarovat svého kluka nebo dlouholetou kamarádku? Společná fotka, kterou zarámuješ do hezkého rámečku, je určitě ta pravá volba! Je to velmi osobní dárek, se kterým si musíš dát trochu práce, což určitě ocení.

Vypálené CD

Chceš obdarovat někoho, kdo má rád hudbu? Udělej mu vlastní výběr oblíbených písniček, třeba se mu některé z nich zalíbí. CD stojí pár korun a vypalovací programy seženeš i zadarmo, případně to už dnes umí novější operační systémy.

Básnička nebo povídka

Máš talent na psaní? Není nic jednoduššího, než dárek přizpůsobit obdarované osobě a prostě ho vymyslet. Peníze tě to nestojí skoro žádné, zato můžeš vymyslet právě třeba vtipnou básničku nebo povídku, ve které bude tvá kamarádka vystupovat jako hlavní hrdinka. Takovým dárkem nikdo nepohrdne.

Pochutiny

Když obdarováváš někoho, kdo má mlsný jazyk, je to velmi jednoduché. Zajdi do sýrárny a kup kus opravdu kvalitního sýra, v čokoládovně pořiď kvalitní čokoládu, pytlík belgických pralinek nebo sežeň třeba řecké olivy. To už záleží na vkusu. Dobré jídlo ale potěší skoro každého. Musíš si však dát pozor, abys znala chutě toho, koho chceš obdarovat, a nesekla se příliš vedle.

Tričko

Sháníš hodnotnější, ale přitom osobní dárek pro někoho blízkého? Kup jednobarevné tričko a něco na něj namaluj nebo napiš barvami na textil. Pokud umíš šít, tak můžeš zkusit i něco vyšít tlustší bavlnkou. Uvidíš, bude nadšený!

Šperky

Nevíš, co pořídit kamarádkám nebo mamince? Ručně vyrobené náušnice, náramek nebo náhrdelník určitě potěší. Komponenty na výrobu seženeš v různých specializovaných obchodech s korálky a podobně. Počáteční investice bude možná vyšší, ale většinou nakoupíš více komponentů najednou a budeš z nich moci vyrobit více šperků. Každá holka bude mít radost!

Věci pro štěstí

Projdi si vánoční trhy a inspiruj se. Ve stáncích se nabízejí velmi pěkné a drobné maličkosti, které potěší víc, než hodnotné dary. Kup někomu pro štěstí rolničku, podkovičku, cinkavý zvoneček nebo lampion štěstí. Všechno stojí pár korun a dárkem, který přináší štěstí, nikdo nepohrdne.

Hračky

Že hračky nejsou jenom pro děti, to už snad víš. Není tak ostuda zajít do hračkářství a poohlédnout se po nějakých levných, ale nápaditých radovánkách. Kromě gumiček Rainbow Looms pro svou kamarádku můžeš vtipně obdarovat někoho třeba kačenkou do vany, originálním tvořítkem na led, hlavolamem nebo nápaditými samolepkami.

Svíčka

Hledáš konzervativnější dárek? Není nad výběrem pěkné svíčky. Dát jí můžeš komukoliv, protože pohled do plamínku nikoho neurazí. Stylizovat ji pak můžeš svým výběrem, barvou, materiálem, vůní,... Když vybereš dobře, nemusí být ani drahá.

Hrneček

Stejně jako svíčka je i hrneček skvěým dárkem pro konzervativnější rodinu i pro bláznivou kamarádku. Je jen na tobě, jaký styl a velikost vybereš. Vyzdobit ho můžeš dokonce sama barvami na sklo nebo si na něj nechat natisknout vlastní obrázek. Pro babičku baculatý cibulák s tradičním vzorem, pro bráchu středně velký hrnček s kresleným vtipem,...

Rukavice na dotykový displey

Sehnat se dají za pár korun a všichni, kdo vlastní chytrý telefon ti budou v zimě vděční. Vypadají jako klasické rukavice do města, nemusejí se ale sundávat, když někdo volá nebo je potřeba najít něco v telefonu. Kdo by to neocenil?

Nevybrala sis?

Pořád nevíš, co dát někomu z blízkých za dárek? Nedělej si z toho těžkou hlavu, potěší každý malý dárek a nejdůležitější přeci je, co tím chceš říct - že je máš ráda. Na hodnotě dárku opravdu nezáleží.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 12. 2014   |   Zobrazeno: 13526x

Témata článku:Rady a tipy,Vánoce

Komentáře

elikrupi

princezna126: To jo no.Nebo taky je dobrý obchod kik,nanu nana.Tam mají taky jako dobré věci a supr ceny.A pepco je taky nej.smajlsmajl

elikrupiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Cleo 5842VIP

Rukavice na dotykový displey! Cha! Jako vážně? Vyhozené peníze, já se svýma OBYČEJNÝMA látkovýma rukavicema můžu v pohodě sahat na displey a telefon normálně reaguje!

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

galu1230VIP(Andy Biersack)

U mě u kámošek je to hračka vše z METALSHOPU
Všechny tři máme rádi mětal takže víme co ?
A když chceš dát kámošovi něco tak mu dej něco s oblíbenou skupinou
Kámošky berou a mě taky -dogy,slipknot, ac dc,iron maiden atd...

galu1230To se mi líbí +4 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.