Tipy na lakování nehtů (2. díl)

V minulém díle ses mohla naučit některé velmi jednoduché techniky lakování a dozvěděla ses i něco o nehtové péči. Určitě už máš v lakování natrénováno, a proto ti přinášíme i o něco složitější, ale zato velmi zajímavé metody, jak si zkrášlit nehty nebo jak o ně pečovat.

A na co se můžeš těšit v dalším díle? Poradíme ti, jak si na nehtech vytvořit s pomocí laků roztomilá zvířátka!

Nejdřív zase něco málo o péči

Péči o nehty není nutné věnovat příliš moc času. Největší problémy jsou hlavně ty, které se týkají pevnosti nehtů. Ideální je výživa na nehty, která po nanesení vypadá jako bezbarvý lak a výrazně zvyšuje pevnost nehtů. Jednou za čas bys také měla věnovat pozornost manikúře, která by se neměla obejít bez nanesení nehtového oleje, který oblast nehtů dokonale vyživý.

Kaviárové nehty

Budeš potřebovat: nehtové kaviárové kuličky – koupíš v různých barvách, lak na nehty, vatovou tyčinku

Budeš velmi překvapena, jak moc je to jednoduché. Nejdřív si smíchej kaviárové kuličky tak, jak chceš, aby byly barevné a dej si je do misky. Pak nanes na nehty dvě vrstvy laku – barvu si zvol sama, a dokud je lak ještě mokrý, kuličky na nehty nasyp. Pak už stačí jen nechat zaschnout a nakonec přelakovat bezbarvým lakem.

 

 

Chlupaté nehtíky

Budeš potřebovat: pudrový prach na nehty, lak na nehty, jemný štětec

 Postup je téměř stejný, jako u předchozích kaviárových nehtů. Nehty stačí nalakovat, nasypat pudrový prach, který do stran dostaneš bez problémů štětečkem a očistit okolí nehtů. Jedinou výjimkou je, že nakonec nebudeš nanášet průhledný lak na nehty. Kožešinka na nehtech vypadá velmi luxusně a rozhodně ji musíš vyzkoušet.

 

 

Vytvoř si vlastní barvu laků 

Budeš potřebovat: bezbarvý lak na nehty, oční stíny, skleněnou misku, odlakovač a párátko

Je to velmi jednoduché. Připrav si misku, do které nadrolíš oční stíny vybraných barev s pomocí párátka, ale dej si pozor, aby se barvy vzájemně nesmíchaly. Štěteček od průhledného laku si namoč přímo do laku, pak do nadrolených očních stínů a nanes přímo na nehty. Štěteček vždy, když budeš chtít přejít na jinou barvu, očisti pomocí odlakovače.

 

 

Conversky na nehtech? Žádný problém

Budeš potřebovat: černý, bílý a stříbrný lak na nehty, sondu na zdobení nehtů – koupíš na internetu

Nejdřív si nalakuj nehty černým lakem, který necháš pořádně zaschnout. Pak si vyber nehty, na kterých vytvoříš tkaničky, k čemuž budeš potřebovat sondu na nehty – speciální tužka, která má na jednom konci kuličku, na druhém konci je špičatá jako párátko. S pomocí sondy udělej na každé straně nehtu tři tečky stříbrným lakem, nech je zaschnout a nakonec bílým lakem vytvoř tkaničky.

 

 

Vyzkoušej i originální notičky

Budeš potřebovat: černý a bílý lak na nehty, sondu na nehty

Ani v tomto případě nezapomeň na lak s tenkým štětečkem, o kterém jsme ti říkali už v minulém díle. Bez něj se totiž v tomto případě neobejdeš a k ruce ti bude dokonce i sonda na nehty. Nejdřív si nehty nalakuj na bílou barvu, lak je nutné nechat pořádně zaschnout a až poté se můžeš pustit do zdobení a vytvořit linky a notičky dle své libosti.

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 17. 03. 2015   |   Zobrazeno: 13480x

Témata článku:Rady a tipy,Krása a móda

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.