Soutěžní testy

Zde najdeš všechny testy k soutěži, které budeme postupně po následující tři dny zveřejňovat. První test o filmech a seriálech můžeš začít vyplňovat už teď, další test tentokrát o zvířetech bude dostupný 26. 10. Poslední test, který prověří tvé znalosti her a HPD přijde 27. 10. Také zde najdeš svůj celkový počet bodů z testů. Pro zařazení do slosování potřebuješ celkem 15 bodů.

 

Pamatuj, že při vyplňování testu nezáleží na rychlosti, ale na počtu správných odpovědí! Testy můžeš vyplnit kdykoliv a v jakémkoliv pořadí až do 29. 10. (15:00), nemusíš tedy spěchat a všechny odpovědi si můžeš v klidu najít a užít si přitom i hry, které díky soutěži objevíš.

 

Soutěž byla ukončena! Testy můžeš vyplnit, ale už nelze nic vyhrát!

 

Tvé odpovědi se budou automaticky průběžně ukládat, můžeš tedy bez obav ze stránky s testem odejít hledat informace. Když se na stránku s testem vrátíš, vše bude ve stejném stavu, jako když si odcházela. Odpovědi se vyhodnotí až po stisknutí tlačítka Vyhodnotit test. Dej si ale pozor, protože odeslat každý test pro vyhodnocení můžeš pouze jednou!

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 21. 10. 2013   |   Zobrazeno: 953x