Šílené rekordy v Guinnessově knize rekordů 3. díl

Konečně ti přinášíme už třetí díl těch nejšílenějších rekordů, které se zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů a to nejen díky tomu, že jsou tak šílené, ale jsou zkrátka a dobře naprosto nepřekonatelné. Lidé dokážou udělat šílené věci jen proto, aby se stali slavnými. Sama ale uvidíš, že to nejsou jen lidé, kteří se mohou pochlubit naprosto originálními a nepřekonatelnými kousky, některým naopak není moc co závidět.

Nejstarší lektorka jógy na světě

Jóga je příjemným relaxačním sportem, který láká lidi po celém světě bez ohledu na jejich věk. V tomto případě to z hlediska věku rozhodně platí dvojnásobek, protože nejstarší lektorce jógy je dnes už víc, než 93 let. Tato žena se může pochlubit pevným a pružným tělem, o kterém sní i mladé dívky a konkurenci v tomto směru rozhodně nemá. 

Nejtěžší sportovkyně světa

Teď se budeš možná divit, ale nejtěžší sportovkyně světa váží celých 203 kilogramů a překonala tak všechny světové rekordy. Jedná se o anglickou profesionální zápasnici sumo, která se svou váhou a dobrým zápasnickým tréninkem dokáže porazit i ty největší přeborníky tohoto sportu, který je primárně určen jen pro osoby těžké váhy. O jejich zápasnických schopnostech se můžeš přesvědčit ve videu, kde přepere i jednoho z nejlepších zápasníků sumo mužského pohlaví.

Největší bicepsy na světě

A opět nahlédneme do světa sportovních rekordů. Nebudeme ale zápasit, nýbrž posilovat. Mostafa, muž egyptského původu, se může pochlubit těmi největšími bicepsy na světě, které při neohnutých pažích měří 64,77 centimetrů. V Guinnessově knize rekordů se tak zapsal na čestné místo vedle světových sportovců.

Nejvíc škorpionů v ústech

Škorpion je velmi nebezpečný tvor, který člověku dokáže způsobit životu nebezpečné a někdy až smrtelné zranění. Toho se ale evidentně vůbec nebojí tento pán, který jich v ústech dokáže podržet hned několik. Jeho rekord se proslavil po celém světě, ale jen málokdo má touhu něco tak hrozného zkusit. Jen posuď sama.

Muž s hákem v nose

Pokud ti některý z rekordů přišel odporný a doslova hrůzostrašný, ještě si rozhodně neviděla tento rekord. Už teď tě musíme upozornit, že i porota Guinnessovy knihy rekordů toho viděla hodně, ale tohle je zvlášť nepříjemné. Tento muž si totiž dokáže nosem přímo do úst protáhnout speciální hák, na kterém následně posune vozidlo se dvěma lidmi uvnitř. Něco takového tu opravdu ještě nebylo.

Pejsek na surfu

A nakonec to nejlepší a hlavně nejpříjemnější, čím ti trochu spravíme náladu. Tento pejsek totiž umí surfovat. Jen co mu jeho páníček natáhne záchrannou vestu, pejsek chytí vlnu a pustí se do tohoto atraktivního vodního sportu. Nějaký ten pád z prkna ho rozhodně nemůže vyvést z míry, jen se sama podívej, jak skvěle mu to jde!

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 24. 03. 2015   |   Zobrazeno: 9035x

Komentáře

peta124(MAGOŘI)

chlápek s hákem ve frňáku je nechutnej smajl
típek co si cpe do huby škorpiony je strašně odpornej smajl
ten pejsek na surfu je super!!smajl

peta124To se mi líbí +26 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.