Seriály pro dlouhé zimní večery

V zimním období, kdy dny jsou krátké a tma padá brzo může často nastat dlouhá chvíle. Dlouhé večery je dobré zkrátit nějakým dobrým seriálem. V dnešní nabídce ale není úplně jednoduché se orientovat. Proto si přečtěte pár tipů od nás, ať si usnadníte výběr.

Doktorka z Dixie

Příběh mladé talentované doktorky Zoe, která přijíždí do malého městečka Blubell, aby vykonávala práci praktické lékařky a naučili se vnímat a rozumět pacientům. Sleduje její život od prvního poznávání obyvatel a postupného získávání zkušeností. Během času hledá přátele a zjišťuje, kdo vlastně je a kým si přeje být. Příjemný seriál plný zajímavých vztahů.

Glee

Seriál vycházející z tradice amerických školních besídek. Velkolepých show s hudbou, tancem a ohromnou výpravou. Will Schuester, učitel španělštiny na střední škole jen vzpomíná na dávnou slávu školního sboru. Rozhodne se po vyhazovu vedoucího současného sboru získat jeho místo a vrátit mu zašlou slávu. Přes počáteční neúspěchy a odpor trenérky roztleskávaček, ale s pomocí skupiny zdánlivých outsiderů svůj záměr nakonec naplní. Odlehčený seriál plný hudby a zábavných vystoupení.

Gilmorova děvčata

Příběh svobodné matky Lorelai a její dcery Rory, které jsou zároveň nejlepší kamarádky. Odehrává se v malebném městečku Stars Hollow plném bláznivých postaviček. Každodenní radosti i stresy prožívají a nezaměnitelným kouzlem a humorem. Nestárnoucí humorný seriál vhodný pro celou rodinu.

Prolhané krásky

Čtyři kamarádky v městečku Rosewood se přestali stýkat po smrti jejich společné známé Alison. O rok později se znovu setkávají, začínají dostávat výhrůžné sms zprávy od tajemné A.? Je to Alison nebo někdo jiný? Dívkám začíná docházet, že jim někdo chce zničit život. Dramatický seriál plný nečekaných zvratů a napětí.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 02. 2018   |   Zobrazeno: 4817x

Témata článku:Seriály a filmy,Rady a tipy

Komentáře

mimiko(KOČKOMILCI)

Jediný z těhle seriálů, který za něco stojí jsou PLL..... Glee ještě ujde, ale nenadchlo mě. Netflix má prostě nejelpší seriály..... Co si budeme povídat.
Jinka určitě doporučuji: Riverdale, Shadowhunters, The Vampire diaries, The Originals, The 100, Gossip girl, SKAM, Teen Wolf, Stranger things, Vikingové, HIMYM, Lucifer, 13 reasons why, Taková moderní rodinka, New girl, The Fosters

mimikoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

polda

viděli jste někdo shadowhunters nebo supergirl? nebo grays anatomy? netflix žeby??????

poldaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Brown dog(Kočičí válečníci)

Já na tohle nejsem smajl Max Jessie nebo Pes a jeho blog, ale něco jako Violleta? Nikdy! Čas vým výborně zkrátí anime a zase anime. Opravdu to vyzkoušejte, já jsem si myslela že to bude něco hrozného ale jsem spokojená. Nejsem na brutalitu a krev jako je například Tokyo Ghoul, to ne. Nesnáším krev a zabíjení, ovšem, člověk si hold musí zvyknout. Určitě stojí za to Gintama, která je vybavena humorem smajl A nebo Soul Eater, to je pecka! Je to moje první anime a fakt, už plánuju další xd Jinak skvěle čas zaplácne Avatar Aang, Legenda Korry, Pokemoni. Něco co má dost dílů aby to dohromady dalo smysluplný děj. Co se seriálů týče, jsem spíš na kreslené a děláné do "fantasy" stylu.

Brown dogTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.