Rozhovor s youtuberkou Stylewithme

Míša je česká youtuberka, která má YT kanál s názvem Stylewithme. Zaměřuje se na různé kosmetické a módní trendy. Také točí tutorialy nebo DIY videa. Pokud je něco, co byste chtěli vědět, ale v rozhovoru se to neobjevilo, můžete se zeptat na jejím Asku

Ahoj, jak by ses popsala jednou větou?

Ahoj! Popsala bych se jako chodící živel se slabostí pro dobré jídlo a nakupování.

Letos jsi maturovala, jak se těšíš na vysokou?

Těším se moc! Začíná mi nová kapitola v mém životě, souvisí to s přestěhováním do hlavního města, spoustou volnosti, nekončící zábavou a příležitostmi na každém rohu. Když jsem odcházela ze střední, byla jsem skleslá, 8 let jsem pozorovala, jak se z malých dětí, co nově nastoupily do školy, stali dospělí s nadhledem a perspektivou do budoucnosti.

Na své nové škole jsem šťastná, mít pohromadě lidi, kteří sdílí podobné zájmy a jsou mimoškolně aktivní je velmi inspirující a vždy mě to dokope začít pracovat na 100%.

Často točíš DIY videa, baví tě to více, než videa kde jen mluvíš?  

Určitě mě DIY, možná to je i tím, že diváky baví, tím pádem baví i mě. Nedá se to však přesně škatulkovat, jelikož mám občas chvilky, kdy si chci prostě a jednoduše sednout před kameru a vypovídat se ze svých myšlenek. Taky zabírají povídací videa o mnoho méně času, DIY projekty jsou časožrouti.

Máš v plánu nějaké nové projekty nebo sérii videí, které jsi ještě nikdy netočila?

Vyloženě nové koncepty nemám, držím se ve svých kolejí, spíše se je snažím vždy poupravit a zlepšit.

V jednom videu jsi již ochutnávala i hmyz, máš v plánu ochutnat další zajímavá jídla?

Tuhle otázku jsem tu vážně nečekala! :D Hmyz byl super, ačkoliv na video nebyla nejlepší odezva, tak jsem si natáčení užila a dostala jsem zážitek, na který nikdy nezapomenu. Z nových jídel mě nic nenapadá, šneky, žáby či spoustu druhů mořských plodů a ryb jsem již vyzkoušela a do ničeho “extrémnějšího” se zatím nevrhám. Spíše mám vytipované restaurace (a že jich je!), které musím v blízké době navštívit, protože jsem klasický kavárenský povaleč a miluju chození do restaurací.

Chystáš zase halloweenský tutorial?

Mám v plánu tři tutoriály a jsem zvědavá, jak dopadnou. Jsou časově velmi náročné, tak doufám, že vše proběhne hladce a bez komplikací.

Jaký styl líčení máš nejradši?

Líčím se na každou událost úplně stejně. Zkouším často nové typy líčení, bohužel mi spousta z nich nesluší. Nejraději mám přirozenější makeup se silnějšími očními linkami, protože mé oči rámují krátké řasy, které nejdou vidět ani po nanesení řasenky, tak si to vždy kompenzuji linkami.

Je možné tě někde v nejbližší době vidět?

V září jsem byla na 4 akcích,, brzy však chystám workshop na knižním festivalu a spoustu akcí spojených s knihou a časopisem o youtuberech.

HPD je hlavně herní web, hraješ ve svém volném čase nějaké hry?

Bohužel na ně vůbec nemám čas, ale na cestách mi přijdou jako skvělý způsob, jak přežít dlouhou cestu. Kdysi jsem hodně hrála Bulánky a Dobyvatele, to byly časy!

Máš nějaké rady pro mladé holky, které se chtějí začít líčit nebo moderně oblékat?

Dělejte to, v čem se cítíte nejlépe a nenásledujte slepě každý trend, co se objeví.

Děkuji za příjemný rozhovor.


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 20. 09. 2016   |   Zobrazeno: 5462x

Komentáře

arual(♥ We love DIY ♥)

No, nejsem si jistá jestli je to opravdu rozhovor s ní, ale i tak mě to velmi potěšilo! Míša je nejsuprovější youtuberka, je s ní fakt sranda (bydlí ve stejném městě jako já a když jdu ze školy, občas ji potkám). Škoda že už ji teď nebudu potkávat tak často.
Taky se mi moc líbí její styl oblékání, je můj vzorsmajl

arualTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.