Preview – Ledové království 2

Tak a je to jisté. Ledové království se dočká svého druhého pokračování, a i když zatím nebylo oficiálně oznámeno datum premiéry, rozhodně se máš na co těšit. Tvůrci se totiž nechali slyšet, že už teď mají řadu skvělých nápadů, které stačí jen realizovat. Frozen 2 je na cestě!

První díl Ledového království byl naprosto bez nadsázky nejlepším animovaným filmem všech dob a co víc, byl dokonce i jedním z nejvýdělečnějších filmů, který kdy studio Walt Disney uvedlo na filmová plátna. Očekávání všech velkých i malých diváků je to největší a uspokojit jejich představu bude jistě velmi těžké. Co si o tom myslíš ty? Zvládnou tvůrci dvojku Ledového království tak skvěle, jako tomu bylo u dílu prvního?

Už se nemůžeš dočkat pokračování Ledového království? Zkus si zkrátit čekání a vyzkoušej hry, které tě přesunou do prostředí a života hlavních hrdinů. 

Prakticky ihned poté, co byl zaznamenán tak obrovský úspěch prvního dílu Ledového království, začalo se pracovat na několika dalších projektech k filmu, konkrétně k onomu slibovanému pokračování. Jedním z projektů, který byl spuštěn teprve nedávno a bohužel se jej nedočkáš v českém dabingu, je krátký film o pár minutách, Frozen Fever. Frozen Fever má pochopitelně kratší dějovou linii a nebylo tak možné během pár minut shrnout vše, jako v klasickém filmu. Určitě tě ale pobaví a zaujme, že Anna, Elsa a Kristoff budou společně zachraňovat království Arendelle.

I když si Frozen Fever můžeš pustit ve videu níže, jeho premiéry jsme se v České republice dočkali v březnu 2015. Že jsi ho neviděla na programu kin? Samozřejmě, protože krátký snímek byl vysílán společně s filmem Popelka. Vlastně byl takovým Popelčiným předskokanem. 

Ledové království nesklidilo úspěch, jen pokud jde o samotný scénář, animace nebo celosvětové tržby, které přesahovaly více než miliardu dolarů, úspěchu se snímek dočkal i pro originální píseň k filmu, kterou nazpívala Demi Lovato a jejími autory jsou Kristen Anderson-Lopez a Robert Lopez – dvojice dostala za píseň dokonce i Oscara. Let It Go i s anglickým textem si můžeš pustit právě teď. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 07. 06. 2015   |   Zobrazeno: 14304x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Cleo 5842VIP

Tak si nestěžujte že je to krátký máte být rádi že to vůbec je. A navíc asi není lehký vymyslet hodinový film. Ale bylo by dobrý udělat něco (stačí krátký film, něco jako tohle) kde se Elsa setká s Jackem Frostem.

Cleo 5842To se mi líbí +8 To se mi nelíbí

Elisa M.S.

Vážně?! To je skvělí no věděla jsem že se to chistá i když to byly jen spekuace ale teď se mi splnil sen! Pane jo ja se tak těším! smajl smajl smajl smajl

Elisa M.S.To se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.