Nejočekávanější filmy roku 2015

Rok 2015 je rokem filmových megahitů a i ty si mezi nimi rozhodně najdeš film, na který dlouho čekáš. Připravili jsme pro tebe seznam těch nejočekávanějších filmových novinek pro rok 2015, které si v kinech rozhodně nemůžeš nechat uniknout!

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

O této malé, ale velmi vynalézavé, mořské houbě zajisté velmi dobře víš už z jednoho předchozího článku – SpongeBob – podmořská houba v akci. Snímek Houba na suchu se objeví v kinech už 5.2. 2015 a těšit se můžeš nejen na mořské živočichy, ale dokonce i na slavného Antonia Banderase, který se ti představí coby zákeřný pirát. Hraný i animovaný film je jedním z nejočekávanějších filmových počinů, takže si jej rozhodně nenechej ujít!

 

 

Zvonilka a tvor Netvor

Filmovou sérii o víle Zvonilce už určitě dobře znáš a tentokrát se máš opravdu na co těšit. Premiéra je stanovena na datum 12.2. 2015 a tentokrát se víla Zvonilka, která je až moc důvěřivá, dostane do opravdu prekérní situace. V hloubi duše je totiž přesvědčena, že každý tvor na světě má v sobě ukrytou i dobrou stránku své osobnosti. Rozhodne se proto skamarádit s podivným tvorem, tvorem Netvorem, aby to každému dokázala. Na opačné straně stojí strážci, kteří se budou snažit Netvora zprovodit z Hvězdné roklinky. Dokáže Zvonilka společně se svými kamarádkami Netvora zachránit a ukáže se nakonec jeho dobré srdce?

 

 

Popelka

Kdo by neznal příběh Popelky. V tomto případě se ti pohádkový příběh ukáže ve zcela novém, i když trošku moderním, kabátku. Popelka prakticky celý život čeká, až se na ni usměje štěstí a postupně zjišťuje, že kde je láska a vstřícnost, tam mohou být i kouzla a velké změny. Premiéru Popelky očekávej v našich kinech už 19.3.2015!

 

 

Asterix: Sídliště bohů

Věčné a nikdy neutuchající boje mezi Galy a Juliem Ceasarem mají opět své pokračování. I v tomto případě se bude Julius Ceasar snažit, aby všechny Galy zprovodil nadobro ze světa. Asterix společně se svým věrným přítelem Obelixem jsou jako vždy předvídavý a na boj opět připraveni. Jak ale nakonec celý příběh dopadne a zda slavní Galové zvládnou ochránit své území, na to už se budeš muset podívat sama. Preméra tě čeká už 5.3.2015!

 

 

S láskou, Rosie

Kromě pohádek a animovaných snímků se podíváme i na jeden z mnoha romantických filmů, který měl premiéru 15.1.2015 a v kinech ho rozhodně ještě stihneš! A jestli se ti zalíbil romantický snímek P.S. Miluji tě, rozhodně si nenechej ujít ani S láskou, Rosie. Nahlédneš totiž do světa dvou nejlepších přátel, kteří se na nějaký čas oddělili a záhy, po různých nevydařených vztazích, zjistili, že jejich přítelství není takové, jak to na první pohled vypadalo.

 

 

Rychle a zběsile 7

Rychle a zběsile 7 je jedním z nejočekávanějších akčních filmů roku a to nejen v souvislosti se smrtí Paula Walkera, kterého ve filmu částečně nahradil jiný herec. Každopádně se máš na co těšit, protože zloději aut zase vyráží do akce a tentokrát proti nim stojí protivník, který jim šlape na paty víc, než by si sami přáli. Do kin se Rychle a zběsile 7 dostane už 2.4.2015 a Paul Walker, Vin Diesel nebo Jason Statham se ti o zábavu rozhodně postarají.

 

 

Avengers: Age of Ultron

Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Blac Widow a Hawkey se opět společně musí pokusit zachránit svět. Tentokrát se ale o zábavu postaral samotný Tony Stark, kterému se nezdařilo oživení experimentu určenému ke světovému míru. Namísto toho se mu podařilo stvořit neobyčejné zlo. Na pokračování nejočekávanějšího super-hrdinského filmu všech dob se v kinech můžeš těšit už 30.4.2015!

 

 

Čarovný les

V našich kinech se Čarovný les objeví až 2.4.2015, ale už teď má na svém kontě hned několik nominací na Oscara. Tento muzikálový příběh v sobě představuje hned několik pohádek – Červenou Karkulku, Popelku, Jacka a fazolový stonek a Lociku. Oblíbené pohádky bratří Grimmů byly spojeny v jednu a co víc, v jedné z hlavních postav uvidíš i oblíbenmého Johnnyho Deppa!

 

 

Mimoňové

Co si budeme povídat, filmy Já, padouch a Já, padouch 2 byly zábavné hlavně díky Mimoňům, malým žlutým potvůrkám, které věrně pomáhali Gruovi v jeho pokusech zapsat se do dějin zlomyslností a krádeží. Není proto divu, že si tihle kašpaři vysloužili vlastní film, ve kterém nebude nouze o vtipné momenty a nesrozumitelné žvatlání.

 

Frozen Fever

Krátkometrážní film navazující na super animák Ledové království (Frozen) se točí kolem Anniných narozenin a oslavy, kterou pro ni Kristoff s Elsou chystají. Jenže Elsa a její schopnosti dost možná opět způsobí nějakou nepříjemnost.

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Tak a je to tady, očekávané finále, ve kterém se stane to, že… Nech se překvapit (žádné spoilery v komentářích!) a těš se na boj o život i o celý svět, v jehož středu je statečná Katniss. S kým se dá do kupy, kdo všechno umře a přežije vůbec naše hlavní hrdinka všechny nástrahy, které jsou pro ni přichystány?

 

Přečti si i další díl článku o nejočekávanějších filmech roku 2015!

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 27. 01. 2015   |   Zobrazeno: 11887x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Bara9999999

já se nejvíc těšim na Avengers, protože je tam Capitán America a ten je ze všech nejlepší, je sladkej, hezkej a má super postavu. smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Bara9999999To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Fany7777777VIP(AHS)

Byla jsem na Spongebobovi a Mimoních a chtěla bych vidět Popelku, Avengers a Čarovný les. Ještě bych chtěla vidět Hunger games 2. část, ale jen protože jsem viděla 1. část, ale je to už nic moc.

Fany7777777To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

lusilinka

zvonilka je o něčem úplně jiném teda skoro místo zvonilky to byla fawna ona se ho snažila zachránit ne zvonilka smajl smajl smajl

Edit 13:37: jo a ta písnička k tomu STRANGE SIGHTsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

lusilinkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.