Nejlepší zahraniční YouTuberky

YouTuberky se staly pro mnohé módními ikonami, podobně jako zahraniční modelky a některé hollywoodské hvězdy. My ti představíme ty nejlepší, podle kterých se řídí a pravidelně je sledují dokonce i české YouTuberky, které nás jako jedny z prvních informují o těch nejlepších kosmetických produktech, vychytávkách a zásobují nás novinkami ze světa módy.

Bethany Mota

Bethany Mota, kterou jistě velmi dobře znáš pod přezdívkou Macbarbie07, je považována za jednu z nejslavnějších YouTuberek současnosti, která si videoblog založila už v roce 2009. Už od doby založení kanálu sklízí úspěchy a pozitivní ohlasy u všech svých fanoušků – počet jejích odběratelů převyšuje číslo osm milionů. Bethany Mota se zaměřuje hlavně na prezentaci a vytváření videí o módě, líčení a celkovém vzhledu, na který by dívky v každém věku měly brát zřetel. Velké slávy se dočkala hlavně v době, kdy se účastnila jedné americké taneční soutěže, díky které částečně vystoupala na výsluní. Bethany se stala vzorem mnohých nejen amerických dívek a v současné době má fanoušky po celém světě. 

Zoella

YouTuberka Zoella, vlastním jménem Zoe Suggová, si založila svůj vlastní videoblog před šesti lety. Je to až neuvěřitelné, jakou doslova raketovou rychlostí začala sbírat fanoušky po celém světě a dnes, po šesti letech od založení, Zoellu sleduje víc jak deset milionů fanoušků. Na rozdíl od Bethany Mota, která částečně svou slávu může přičíst jedné taneční soutěži, Zoella se vypracovala na vrcholek své kariéry naprosto sama a bez prezentace v médiích. Zato si rozhodně zaslouží obdiv a co ví, její kanál není jen o líčení a módě. Společně se Zoellou si totiž fanoušci mohou upéct vynikající muffiny nebo se podívat, jak Zoella venčí svého milovaného pejska. 

Nicole Guerriero

Nicole je taky jednou z nejoblíbenějších YouTuberek současnosti a počet jejích odběratelů převyšuje jen dva miliony, což je oproti předchozím YouTuberkám o hodně méně, ale Nicole na sebe i za tohle vysoké číslo může být rozhodně maximálně pyšná. Fanoušky si totiž nezískala žádnou prezentací v médiích a prostě jen točí videa, když má zrovna chuť a čas. Nicole se zaměřuje hlavně na prezentaci líčení a musíme uznat, že v tomto oboru skutečně vyniká. Na některých videích ji dokonce můžeš vidět úplně odlíčenou, takže si možná budeš myslet, že se ti na obrazovce objevil úplně někdo jiný. Když se pak namaluje, zjistíš, že je to stále ona a vypadá naprosto báječně. 

Carli Bybel

Počet odběratelů Carli Bybel se blíží už třem milionům a rozhodně se není divit, že každým dnem stoupá počet fanoušků. Není to tak dlouho, co si Carli založila vlastní kanál na YouTube a už vůbec se nedivíme tomu, že tak rychle sbírá fanoušky z celého světa. Carli si na svých vlastních videích dává velmi záležet, všechna videa jsou dokonale propracovaná a co víc, holkám čas od času ukáže dokonce i svého přítele, který je podle některých fanoušků naprosto k sežrání. Jedno je ale jasné. Tahle holka se dokonale vyzná nejen v módě a doplňcích, ale především velmi dobře ví, co dělá a jak věci na svém vlogu prezentuje. 

Kashual Beauty

Kashual Beauty, jak už napovídá samotná název, který si pro svůj kanál Kashual zvolila, bude hlavně o líčení a módě. Tahle YouTuberka má dnes víc jak pět milionů odběratelů z celého světa a nasbírala je za poměrně krátkou dobu existence kanálu. Na většině videí se můžeš podrobně podívat, jak skvěle se dokáže Kashual nalíčit, někdy je doslova až k nepoznání a právem si našla v oboru kosmetiky své místo. Její tutoriály jsou navíc perfektně sestříhané a dává si záležet i na těch nejmenších detailech. 

Ciaoobelllaxo

Pod touto těžko vyslovitelnou přezdívkou se skrývá slavná YouTuberka jménem Megan, která má v současné době víc jak osm milionů odběratelů z různých zemí na světě a výjimkou samozřejmě nejsou ani čeští fanoušci. Megan si získala přízeň hlavně díky svému naprosto přirozenému projevu a často se o ní říká, že si ve svých videích na nic nehraje a proto je tak populární. Zároveň dokáže svým fanouškům v mnoha ohledech poradit a tak se nemůžeme divit tomu, že každým dnem narůstá počet lidí, kteří si tuto mladou dívku oblíbili. 

Nikkie Tutorials

Sedm a půl milionů odběratelů na jediném kanálu. Takovým počtem fanoušků se může pochlubit Nikkie, která rozhodně nevstoupila do beauty světa jen tak pro nic za nic. Původem je totiž vizážistka a ne nadarmo se říká, že je jedna z nejlepších v porovnání s ostatními YouTuberkami. V jejích videích se můžeš těšit nejen na ty nejlepší vychytávky z oblasti líčení, ale dokonce i na nové tipy a trendy, které jsou právě in a i ty si je podle Nikkie můžeš na svém obličeji vykouzlit. Otázka je, zda máš tak obrovskou zásobu kosmetiky, jako má právě tato slečna. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 17. 07. 2015   |   Zobrazeno: 10745x

Komentáře

teris204VIP(Svět Fantazie ^^)

znám jen jméno Bethany Mota, ale nedívám se na ni, ale začala jsem se teď dívat na Zoellu, jen je škoda že ji moc nerozumím..smajl líbí se mi její úvodní video na její kanál (nevím jak to nazvat smajl), ale jinak nikoho neznám...na ty zahraniční youtubery se moc nedívám, protože jim nerozumím...smajl

teris204To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.