Nejlepší zahraniční YouTubeři

Možná už tě někdy napadla otázka, kolik vydělává takový úspěšný zahraniční YouTuber. My ti přinášíme přehled prvních deseti zahraničních YouTuberů, kteří patří nejen mezi nejbohatší, ale i mezi nejoblíbenější. Možná nebudeš překvapená, že do první desítky se probojovala i žena, která je nejen krásná a chytrá, ale i vtipná, čímž si získává víc a víc příznivců po celém světě. 

Zajímalo by tě, jaké jsou slavné zahraniční YouTuberky? Ráda by ses inspirovala některými módními tipy a trendy? Sleduj Nejslavnější zahraniční YouTuberky, které se často stávají inspirací pro ty české a slovenské.

Annoying Orange

Annoying Orange není až tak YouTuber, jako takový, ale spíš jde o komický, někdy až dokonce drsný pomeranč, který je vytvořen slavným YouTuberem Danem Boedigheimerem. Žádný díl, který je pravidelně k vidění na YouTube, se neobejde bez vtipných hlášek, které jsou mnohdy drsné, mnozí je dokonce nazývají až urážlivými. Dane se práci věnuje už víc jak pět let, za dobu svého působení si získal nad pět milionů příznivců a kromě YouTube kanálu je možné sledovat i televizní seriál nebo videohru. 

UberHaxorNova

Pod touto přezdívkou se skrývá mladý James Richard Wilson Jr., který se ve svých videích zaměřuje primárně na hry. Téma by se mohlo zdát naprosto obyčejné a dokonce ohrané, ale James do videí dokáže vložit pěknou řádku humoru, což z něj dělá jednoho z nejlepších YouTuberů na světě. V současné době má okolo tří milionů odběratelů, počet stále roste a James má našlápnuto na jednoho z nejvýdělečnějších YouTuberů na světě. 

RayWilliamJohnson

Příběh YouTubera RayWilliamJohnson je víc než poutavý. Původně měl totiž našlápnuto na vynikající a velmi slibnou kariéru právníka, ale tuto profesi částečně hodil za hlavu, aby se mohl věnovat streamování. A jak se zdá, bylo to jedno z jeho nejlepších rozhodnutí v životě. Svědčí o tom hlavně čísla. S více jak deseti miliony odběratelů si RayWilliamJohnson vydělá přes 90 milionů korun během jediného roku. 

TobyGames

TobyGames vystavěl svou kariéru na tom, že neumí hrát. Zdá se ti to nemožné? Jeho videa jsou zaměřena na hry, zejména na Minecraft a Skyrim, které patří mezi nejoblíbenější hry na světě. TobyGames však není žádný profi hráč, právě naopak. Jeho herní dovednosti jsou na velmi amatérské úrovni a to z něj dělá jednoho z nejvýdělečnějších YouTuberů na světě. 

JennaMarbles

JennaMarbles je onou slavnou ženou, která se tvrdou prací probojovala do první desítky nejvýdělečnějších YouTuberů na světě. Není se čemu divit. Tato krásná, chytrá blondýnka, která hýří vtipem, se zaměřuje hlavně na módu, která je blízká snad všem holkám. Už ses i ty inspirovala některými jejími tipy? 

BluCollection ToyCollector

Unboxing se stal v celém světě fenoménem a BluCollection ToyCollector je mistrem svého řemesla. Na kameru jsou jen rozbalovány různé krabice s hračkami, stolními hrami nebo počítačovými hrami a celý proces je doprovázen vtipnými komentáři. BluCollection ToyCollector má příjem desítky milionů ročně. 

DC Toys Collector

Možná ti tento kanál bude připadat nápadně podobný tomu předešlému. Ono ti to tak nepřipadá, ono to tak je. Oba dva kanály patří mezi nejvýdělečnější na světě, přičemž za každým z nich stojí jiný člověk. DC Toys Collector přeci jen vede v tom, že počet odběratelů a tak i příjmy, jsou daleko vyšší. 

Smosh

Smosh je dvojice mladých kluků, kteří se rozhodně ničeho nebojí a žádné výzvy se nezaleknou. Pod přezdívkou se skrývá Anthony Padilla a Ian Hecox, kteří se ve videích zaměřují na všechno, co jim právě padne pod ruku. Některé jejich scénky jsou sice hodnoceny jako průměrné, ale najdou se mezi nimi i ty, jenž jsou oslavovány až do nebes. Jejich humor jim vydělá téměř 100 milionů během jediného roku. 

YOGSCAST Lewis & Simon

Pokud pravidelně sleduješ zahraniční scénu s YouTubery, pak si možná vybavuješ dvojici, která působila pod přezdívkou BlueXephos. V minulosti se jejich videa věnovala hrám, jinak tomu není ani v současnosti. Na mušku si berou jakoukoli hru, tu špatnou i tu dobrou a objektivně je dokáží zhodnotit. 

PewDiePie

Pod přezdívkou PewDiePie se skrývá mladý Felix ze Švédska, který je právem považován krále celého YouTube. K jeho kanálu se vztahuje mnoho informací a protože jde o nejvýdělečnějšího a nejslavnějšího YouTubera na světě, v bodech ti jej představíme.

  • Felix je švédský komentátor videoher, který se narodil v roce 1989
  • přerušil studium na vysoké škole, aby se mohl věnovat natáčení videí
  • jeho kanál je nejrychleji rostoucím a nejodebíranějším YouTube kanálem
  • koncem ledna roku 2015 měl Felix 34 milionů odběratelů a 7,5 miliard zhlédnutí
  • Felix se stal vzorem pro nejednu generaci mladých lidí na celém světě
  • o jeho úspěšné profesním životě se píšou dokonce i dizertační práce ve školách
  • pravidelně se objevuje na obálkách prestižních časopisů 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 21. 09. 2015   |   Zobrazeno: 7804x

Komentáře

trish991(YOUTUBE A YOUTUBEŘI)

best girl: tak pošli link když jseš youtuberka.... ty a youtuberka to by mě ani ve snu nenapadlo že by taková kráva dělala něco na youtube. hele vydávej se za co chceš ale stejnak ti tady nikdo nevěří tak co smajl

trish991To se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.