Nejlepší hry pro Tvůj tablet a mobil (1. díl)

Popadněte svůj mobil, nebo tablet a připravte se na instalování těch nejlepších her, které vás zabaví na dny, týdny a možná i roky. Máme tu něco pro každou z vás, ať už vás baví postřehové hry, farmaření, nebo třeba hry logické. Pojďme na to.

Eggies

Dál v článku najdeš povídání o Pouovi, kterého určitě znáš a Eggies jsou hrou, která je mu trochu podobná. Jak asi víš, byla vytvořená přesně pro hráčky na HPD.cz, takže se nemusíš bát, že by tě nezaujala. Staráš se v ní o Eggies, zábavná vajíčka, ze kterých se po čase dobré péče vylíhnou roztomilé příšerky. Budete si společně hlavně hrát, ale jak víš, virtuální zvířátko potřebuje i tvoji péči, což u Eggies znamená hlavně krmení, nebo léčení, kdyby na Eggieho něco lezlo.

Stáhni Eggies zdarma

Candy Crush Saga

Hry jako Bejeweled nikdy nebyly tak zábavné jako v Candy Crush Saga, kde musíš spojovat alespoň tři sladkosti – když se ti to podaří, dobroty zmizí a ty dostaneš body, které potřebuješ k postupu do dalšího kola. Když se ti navíc podaří spojit víc než tři stejné sladkosti, dostaneš bonusový bonbón, který ti pomůže v snadnějším dokončením kola, protože po jeho spojení se stejnobarevnými sladkostmi se spustí nezastavitelná lavina, která ti přidá spoustu bodů.

Candy Crush Saga je zdaleka nejhezčí podobná hra, která nesmí na tvém tabletu, nebo telefonu chybět! Díky snad nekonečnému počtu levelů se ti nestane, že by tě omrzela.

Stáhni Candy Crush Saga zdarma


Hay Day

Je čas na trochu toho farmaření! Postav si přesně takovou farmu, jakou chceš – chovej svoje oblíbená zvířata, pěstuj jen plodiny, které máš ráda, je to jen a jen na tobě. Hay Day je nejlepší farmařinou na mobily a tablety, však se mrkni na obrázek a uvidíš sama. A to je teprve začátek – přes Facebook dokonce můžeš obchodovat se svými přáteli, takže když ti bude nějaká surovina chybět, můžeš si ji obstarat snadno a rychle.

Stáhni Hay Day zdarma


Pou

Neříkej, že ještě nemáš svého Poua? Zahrát si ho můžeš na všech tabletech a mobilech (jen na Windows Phone Nokiích se jmenuje Mou). V Pouovi se musíš dobře starat o takovou těžko popsatelnou potvůrku, malé mimozemské zvířátko, které rádo papá, spí a baví se. Se svým Pouem si užiješ spoustu zábavy a dokonce mu můžeš kupovat i oblečení a další věci, aby byl tvůj Pou jedinečný. A pak se s Pouem samozřejmě můžeš pochlubit i svým přátelům.

Stáhni Pou zdarma


Sýrový svět

Sýrový svět je hrou pro celou rodinu, ve které se budeš starat o to, aby měl sympatický myšák dostatek sýru pro naplnění svého žaludku. Budeš proto plnit nejrůznější zábavné úkoly, díky kterým se dostaneš do skrýší, kde se žlutá dobrota nachází. Hra je celá ručně nakreslená, takže vypadá opravdu skvěle a roztomilý myšák ti nedovolí přestat, dokud Sýrový svět nedokončíš.

Stáhni Sýrový svět zdarma


Angry Birds

Dlouhou dobu byly Angry Birds synonymem pro hraní na mobilech a tabletech. V poslední době se sice v záplavě dalších hitů trochu ztrácejí, ale na zábavnosti neztratily nic. S bandou opeřenců se můžete vrhnout do spousty her, ale původní Angry Birds alespoň pro začátek poslouží víc než dobře. Objevte ptačí superschopnosti a porazte Prasečího krále, který zosnoval plán na ukradení nevylíhnutých ptačích dětiček!

Stáhni Angry Birds zdarma


Where‘s My Water

Swampy je sympatický krokouš, který se strašně rád koupe. Jak by taky ne, vždyť krokodýl a sucho, to nejde dohromady. Tvým úkolem v téhle hře bude prokopat tu správnou cestu, která navede vodu do Swampyho sprchy. Když se ti to povede, odměnou ti bude spokojené čvachtání čistotného krokodýla i postup do další úrovně, ve které se budeš muset poprat s dalším zábavným úkolem.

Stáhni Where's My Water? zdarma


zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 26. 05. 2014   |   Zobrazeno: 28271x

Témata článku:Hry

Komentáře

dasa27000(prostě skupina)

ja znam vsechny ztech her krome syroveho svetu tak si ho chci prave stahnout.smajl Prave se ta hra stahla a zda se ze je to docela good hra ale nevim k cemu to mam prirovnat . da se rict ze tam plnis nejake ukoly je to zvlasni hra.

dasa27000To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.