Nejlepší CZ a SK YouTuberky

Několik českých slovenských YouTuberek ti představíme v tomto článku. Rozhodně se máš na co těšit a pokud tě některá velmi zaujme, rozhodně se nezapomeň podívat na její kanál, ať víš, jaké jsou aktuální tipy a trendy nejen ze světa kosmetiky a líčení.

Teri Blitzen

Teri Blitzen je naprosto bez kompromisů jednou z nejslavnějších a nejlepších YouTuberek současnosti. Počet jejích fanoušků na kanále YouTube se blíží už skoro dvou set tisícům a v minulém roce, roce 2014, byla Teri Blitzen, vlastním jménem Tereza Hodánová, oceněna titulem Blogerka roku 2014. Teri Blitzen pravidelně zásobuje své fanoušky nejen videi o tom, jak se ona sama líčí, ale dokonce jim umožňuje nahlédnout i do jejího běžného života. Sama se tak můžeš podívat, jak vypadá její běžný den nebo dům, ve kterém žije. 

TheTeenGirlLooks

Aneta Bártová – tak se ve skutečnosti jmenuje mladá dívka, která šéfuje video kanálu TheTeenGirlLooks, který má v současné době nad osmdesát tisíc pravidelných odběratelů hlavně z České republiky a Slovenska. Anetě je teprve čtrnáct let a za dobu svého působení ve světě internetu si získala nemalou přízeň u různých lidí různých věkových kategorií. Aneta ti může poradit, jak se správně namalovat, učesat do školy nebo na jakoukoli událost a v neposlední řadě můžeš pravidelně sledovat příhody z jejího běžného života, který je bezpochyby velmi pestrý. 

Anitta Ball

Padesáti tisíci odběrateli se může pochlubit YouTuberka Anitta Ball, která se u většina svých fanoušků proslavila hlavně nespoutaným projevem a originálními videi, ve kterých toho dělá a ukáže ti opravdu hodně. Anitta dokonce pravidelně v některých videích odpovídá na dotazy svých fanoušků, takže pokud taky nějaký dotaz máš, neváhej jí ho poslat a odpovědi v podob zábavného videa se rozhodně dočkáš co nevidět. 

Hoggy

Petr Lexa je jedním z mnoha mladých YouTuberů, kterému počet fanoušků roste obrovsky rychle. Může za to bezpochyby nejen počet jeho videí, kterých se snaží natáčet co nejvíc a přidávat co možná nejčastěji, ale zajisté i působení v kapele Slza, která se stala díky jedinému hitu velmi populární hudební skupinkou. HoggyCZ je Petrův vlog, ve kterém se můžeš podívat a poslechnout si nejen trable a radosti z jeho běžného života, ale dokonce se můžeš podívat, co všechno Petr během let zažil nebo jak a kde vyrůstal. A že to není holka? Správně, prošla jsi zkouškou pozorného čtení :-)

Nezapomeň ani na náš test Jak dobře znáš Hoggyho! 

TheHayley73

Slovenská YouTuberka TheHayley73 si získala pozornost svých fanoušků hlavně přirozeností a velkým rozsahem témat svých vlastních videí, na kterých si dává opravdu záležet. Na co všechno se můžeš těšit? Rozhodně na pečení, vaření, na různé návody, o kterých si možná ani netušila, že vlastně existují, na informace ze života a tak podobně. Rozsah témat je skutečně obrovský a TheHayley73 se snaží fanouškům natočit vždy to, o co opravdu stojí. 

L3nChannel

Tak tahle slovenská holka se zaručeně stane tvou velkou inspirací, pokud jde o správné líčení a celkovou vizáž. Autorka L3nChannel má vizážistiku doslova v malíčku a i když v poslední době tolik netočí, pořád se je na stránce čím inspirovat. Nepromarni svou příležitost a mrkni na některá její videa, třeba tě povzbudí k nějakému novému nápadu na líčení. 

Patra Bene

Patra Bene je mezi slovenskými YouTuberkami zatím ještě nováčkem, takže odběratele pořád sbírá. To ale nic nemění na tom, že má velmi dobře našlápnuto a své dosavadní a nově příchozí fanoušky pravidelně zásobuje nově vznikajícími videi. A věř, že každé video stojí zato. Patra Bene se stále snaží vymýšlet něco nového a zatím se jí to daří velmi dobře. Ostatně, to můžeš posoudit sama. 

S. Beastová

Pod přezdívkou S. Beastová se skrývá mladá dívka ze Slovenska, která si řadu fanoušků získala hlavně těmi nejlepšími beauty tipy pokud jde o líčení a celkovou vizážistiku dívčího obličeje. Díky S. Beastové se tak můžeš na videích dozvědět a podívat, jaké jsou aktuální trendy, jak se správně líčit nebo jaké jsou vychytávky pro dosažení toho nejlepšího vzhledu. Zklamaná rozhodně nebudeš a možná se dozvíš ještě něco nového ze života S. Beastové. 

Bee Key

Ani Bee Key nezůstává mezi slovenskými YouTuberkami pozadu a stále se snaží přicházet s novými nápady na ještě lepší videa a to nejen o sobě samé. Bee Key pro stovky svých fanoušků připravuje pravidelně videa nejen o líčení, ale dokonce i o jídle a nezapomíná ani na zábavná videa, u kterých se rozhodně nudit nebudeš. Jen posuď sama, jestli se i ty staneš odběratelkou Bee Key. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 14. 07. 2015   |   Zobrazeno: 15332x

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.