Návody na účesy: Když nemáš moc času

Chceš vyrazit do školy nebo na rande, ale na celý účes máš jen několik minut? A přesto bys ráda vypadala originálně? Máme pro tebe videonávody na několik účesů s komentářem v češtině, abys účes zvládla i bez znalosti angličtiny. Už se nikdy nebudeš muset trápit vymýšlením, co rychlého si na hlavě vytvořit!

Pletený bublinový cop

Tenhle účes možná vypadá složitě, ale ve skutečnosti není. Ze všeho nejdřív si pořádně rozčeš vlasy. Pak si vyber, na jaké straně si chceš cop udělat - na jedné straně ti určitě sluší o něco víc. Z vlasů na straně spleť začátek klasického copu ze tří pramenů, každý z nich bys měla "přeložit" přes další dvakrát. Když máš hotovo, použij nejlépe průhlednou malou gumičku, kterou nemusíš obtáčet vícekrát než dvakrát. Vlasy v copu vytahej lehce na všechny strany, abys dodala účesu objem. Pak ze zbývajících volných vlasů vezmi jeden maličký pramínek a dvakrát ho obtoč kolem gumičky, aby nebyla vidět. Nepřipínej ho nikde žádnou sponkou, ale přidej ho k ostatním vlasům.

Poté udělej to samé ještě dvakrát, vznikne ti cop rozdělený gumičkami do tří bublinových částí. Na konci použij gumičku normálně. A je hotovo, krásný účes na běžný den nebo klidně i do společnosti.

Bublinový drdol

Máš radši drdoly, které vypadají vždy elegantně a navíc ti nepřekáží žádné vlasy? Vyzkoušej tenhle účes, zabere ti jen pár minut.

Ze všeho nejdřív pořádně rozčeš svoje vlasy a udělej si vysoko posazený culík. Nejlepší bude, když použiješ tenkou, takřka neviditelnou gumičku. Vlasy zhora i zdola trochu přesprejuj lakem, aby zůstaly hladké. Pak vezmi další tenkou gumičku a vlasy v culíku sepni k sobě ještě o kus níž. V části mezi gumičkami z vlasů udělej takový oblouček, bude se ti s nimi dále líp pracovat. Pod první gumičkou budeš chtít celý culík protáhnout, proto vlasy na konci trochu zakroutíš dohromady a až pak je protáhneš dopředu. V tuto chvíli už máš účes skoro hotový. Stačí jen vlasy rozprostřít, do jak velkého drdolu chceš. Pak vše opět trochu přesprejuj lakem na vlasy a zbývající vlasy z culíku vepředu obtoč kolem přední gumičky a připni je pinetkami. Hotovo!

Opravdu dlouhý culík

Chceš, aby tvé vlasy vypadaly o dost delší než ve skutečnosti? V tomto videu zjistíš, jak toho snadno dosáhnout, aniž by sis musela uměle prodlužovat vlasy.

Na začátku vezmi zhruba půlku vlasů z vrchu tvé hlavy a sepni si je na temeni, aby ti nepřekážely. Můžeš použít gumičku nebo pinetky. K těmto vlasům nahoře pak přidej ještě vlasy z jedné a druhé strany, šikmo dolů. Názorně se můžeš podívat na videu. Z posledních zbývajících vlasů udělej malý culík. Další culík udělej z těch druhých dvou částí na kraji hlavy (ale culík udělej uprostřed). Teď už můžeš rozdělat ten úplně první culík, který jsi dělala. Pokud chceš mít trochu objemnější účes, vlasy natupíruj. Pak z nich udělej klasický vysoký culík. A nakonec vlasy z druhého culíku obmotej kolem gumičky a zajisti pinetkou, a taky rozpusť nejspodnější culík. A je to, tvé vlasy vypadají mnohem delší.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 21. 04. 2015   |   Zobrazeno: 15272x

Témata článku:Rady a tipy,Krása a móda

Komentáře

Eliška11111

dobrýsmajl ale mohl by tu byt i nějaký účes pro kračí vlasysmajlsmajl já osobně krátké vlasy nemam ale to co tu čtu tak většina kratké vlasy asi másmajlsmajl

Eliška11111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Taly(grafika, youtube a zábav...)

Já mám vlasy pod ramena, je to sice hezké ale přemýšlí vůbec!
jak tohle má udělat náctiletá holka jako jsem já? Já vím že je jí tak 20-30
( chci prostě říct že je to hezký ale já to nezvládnu smajl )
Mějte se hezky a Šťasné a Veselé Vánoce ! smajlsmajl

TalyTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

Čížeček(HLEDÁ SE MOZEK)

Tohle já bych si dělala hodinu!smajl Já mám na vlasy většínou 3-5 minut, protože já pospíchám tak trochu každej den. Vlasy si vždy zagumičkuji do obyčejného culíku nebo si je nechám jen tak rospuštěné...smajlsmajl

(A to nemám nějak zvlášť krátké vlasy. Mám je po ramena)smajlsmajlsmajlsmajl

ČížečekTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Kleopatra VII FilopatorVIP(Fazole)

Ten bublinový pletený cop je nej! Udelala jsem si ho práve ted (a to moc odborníčka na česaní vlasú (hlavne svích vlasú (umím jen obyčejný konský chvost (a ted už i tenhle) nejsem) ! Je to supr! už vím, co si budu dávat na hlavu, když budu muset rychle do školy a budu doma iba já a dedeček!smajl To druhé se mi samé nedá, ale naši mi to udelají časteji, ale to poslední by se mi nedalo ani kdybych se nohama postavila na plafon a modlila se tam po japonsky k Izissmajlsmajlsmajl

Kleopatra VII FilopatorTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

monakarlo

Nejvíce se mi líbí ten dlouhý culík, ale když pohodím hlavou tak to jde vidět. (Kdo souhlasí ať dá +)smajl

monakarloTo se mi líbí +14 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.