Martina Stoessel

Když se podíváš na její fotky, uvidíš milou a usměvavou dívku. Možná by tě ani nenapadlo, že je jí teprve 17 (v březnu 2015 18 let). Podívej se s námi této půvabné herečce a zpěvačce na zoubek.

Herečka už od maličkaMartina Stoessel

Martina pochází z Argentiny, jejím mateřským jazykem je proto španělština. Celé její jméno je Martina Alejandra Stoessel Muzlera. Je dcerou Alejandra Stoessel, který je producent a režisér. To ji rozhodně ale její vystupování neulehčilo, pomohla jí spíše herecká škola, kterou navštěvovala celé tři roky. Studovala tady nejen herectví, ale i zpěv a tanec.

Její první role přišlo, když ji bylo 10 let. Byla to role Malé Anny v seriálu Patito Feo. Ten běžel na Disney Channelu, stejně jako populární seriál Violetta. Právě ten jí proslavil nejvíc. Díky roli Violetta Castilo, hlavní hrdinky tohoto seriálu, ji zná teď celý svět.

Skvělá kariéra zpěvačky

Kromě herectví, které Martinu naplňuje se věnuje i zpěvu. Pro seriál Violetta nazpívala mnoho písniček včetně té ústřední  „En Mi Mundo“. Zpívá ale také jinde. Přezpívala třeba písničku Let it go (Najednou) z filmu Ledové království (Frozen) do španělské verze Libre Soy.

Pár zajímavostí o Martině

  • Často používá přezdívku Tini, třeba na Twitteru ji najdeš jako Tini Stoessel.
  • Její oblíbení zpěváci jsou Miley Cyrus a Justin Bieber. Má ale také ráda Madonnu, Beyoncé nebo Rihannu.
  • Jejími oblíbenými herci jsou Angelina Jolie a Jim Carrey. Kromě toho ráda sleduje seriál Gossip Girl  (v češtině Super drbna) a muzikálový seriál Smash, který je založený na životě Marilyn Monroe.
  • Jejím nějvětším snem je vydat sólové album. Na to ale dostane povolení od rodičů, až dostuduje školu.
  • Kromě skvělého zpěvu martina hraje ještě na piáno.
  • Má 3 tetování: nápis "All you need is love" na pravém zápěstí, znak míru s nápise "Imagine" na krku a srdíčko na prstu
  • Její fanoušci ji říkají "Tinistas"

 

 

Violetta

Seriál Violetta

O seriálu Violetta máme samostatný článek, který najdeš tady. Pro ty, kteří ho nečetli, tady ale shrneme alespoň základní fakta.

Martina tu hraje hlavní postavu jménem Violetta, mladou talentovanou holku. Má krásný hlas, ale neví o tom. Pěvecký talent zdědila po matce, která zemřela při tragické nehodě, když byla Violetta ještě malá. Vychovává ji její otec, který se často chová přísně a ochranářsky, aby uchránil svou dceru před osudem, který stihl jeho manželku. Děj se odehrává ve městě Buenos Aires, kam se Violetta s otcem vrací z Evropy, a ona zde potkává nové kamarády a prožívá první pravou lásku a také se snaží věnovat se co nejvíc hudbě.

Tvůrci seriálu říkají, že je radost s Martinou spolupracovat. Pořád se totiž usmívá, hodně se snaží a raduje se ze života. Seriál můžeš sledovat na Disney Channel. 

 

 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 03. 08. 2014   |   Zobrazeno: 36109x

Komentáře

hanička1515(Všichni)

Milý V-lovers, chci vás o něco poprosit. Jedna ze skupin ve které teď jsem, Violetta je boží(btw je to nejleší skupina kterou znám) má trochu krizy. Proto se snažíme sehnat nové členy. Děláme takovou akci, naše heslo je Juntos somos mas-Společně jsme lepší. Moc vás prosím přidejte se nám. Budete se bavit.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

hanička1515To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.