Filmové novinky (říjen 2014)

Přicházíme pro vás s novým seriálem! Na co se můžete těšit do kina? Každý měsíc se dozvíte o připravovaných premiérách. V závorce za názvem filmu najdeš datum premiéry v českých kinech.

7 trpaslíků (2. 10.)

Tradiční pohádka o Šípkové Růžence, zde však pojatá trochu netradičně. Pohádky se tu totiž trochu prolínají. Na oslavě Růženčiných osmnáctých narozenin se stane nehoda - trpaslík Bobo omylem píchne do prstu Růženku pomocí zlého prstenu. Naplní se tak kletba čarodějnice Della Morty a celé království upadá do staletého spánku. Možná je šance, jak ho vysvobodit. Ale jak? A kdo se toho chopí? Podívej se na trailer!

Dům kouzel (9. 10.)

Hrdinou tohoto animovaného příběhu je malý kocourek, který se ztratí. V deštivé noci nalezne zvláštní dům, a ačkoli ho z něj jiná zvířátka nejdřív vyhodí, nakonec v něm zůstane. Kouzelník, který v domě bydlí, pojmenuje kocourka Bouřka. Chvíli to vypadá, že když ostatní přijmou Bouřku mezi sebe, všechno bude dobré. Pak ale kouzelník skončí v nemocnici a jeho synovec chce využít situace...

Škatuláci (23. 10.)

Do třetice všeho dobrého - i Škatuláci jsou animovaný film. Tady je ale animace trochu jiná, postavičky vypadají jako vyrobené z modelíny. Možná znáš jiný film od stejných tvůrců, Koralína a svět za tajnými dveřmi. A teď už k příběhu. Tihle škatuláci jsou prý zlí a kradou všechno možné. Dokonce jednou ukradli i malého kluka! A právě ten je hrdinou příběhu, malý kluk jménem Vejce. Co se ale stane, když Vejce vyroste a rozhodne se prozkoumávat svět lidí, ze kterého původně pochází?

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 05. 10. 2014   |   Zobrazeno: 9169x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

endaVIP(Elsa je nej :))

aaaa bože ja chtěla na ty trpasle ale musely jsme jet do prahy tajže sme je nestihla a na dvd to je za dlouho nevite kd eto ještě je kro mě uh? pls? :(

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.