Filmové novinky (prosinec 2014)

Jaké filmové novinky tě čekají v prosinci? Už se těšíš na všechny ty filmy, které poběží o Vánocích v televizi, jako každý rok?

Hobit: Bitva pěti armád (11. 12.)

O epickém příběhu Pána prstenů slyšel snad každý. Ten je sice natočen celý, ale v prosinci se můžeš těšit na poslední část od stejného režiséra - Petera Jacksona. Třetí díl příběhu o malém hobitovi Bilbovi zahrnuje velkou bitvu pěti armád. Četla jsi knížku a víš, kterých pět armád to bude, nebo příběh neznáš a necháš se překvapit? Ať tak či tak, přinášíme pro tebe trailer s českými titulky, abys věděla, na co se můžeš těšit.

Noc v muzeu: Tajemství hrobky (18. 12.)

Už třetí díl úspěšných rodinných komedií s Benem Stillerem v hlavní roli. Nejenže uvidíš své oblíbené hrdiny, ale objeví se i několik nových a určitě zajímavých postav, a různé průšvihy na sebe nenechají dlouho čekat. Pokud se Larrymu nepodaří zachránit jedno důležité kouzlo, může se taky stát, že už žádná noc v muzeu nenastane... Užij si zábavnou show pohyblivých exponátů chvíli před Vánoci. Vyrazit do kina můžeš s celou rodinou.

Sněhová královna (18. 12.)

Povyk kolem velmi povedeného filmu Frozen (Ledové království) pomalu opadá. Možná znáš pohádku od Hanse Christiana Andersena, jmenuje se stejně. Celý svět je zahalený do sněhu a ledu, lidé vidí v ostatních jen to špatné. Vše je na malé dívce Gerdě, aby osvobodila nejen svého bratra Kaje, ale zachránila díky tomu i celý svět. Povede se jí to? A kdo jí v tom bude pomáhat?

Paddington (25. 12.)

Roztomilý medvídek pocházející z Peru se dostane doprostřed Londýna? Proč ne! Medvěd jménem Paddington se učí všem zásadám lidského chování, ale popravdě... moc mu to nejde. Sleduj jeho povedené i nepovedené kousky, zajít do kina si můžeš hned po Štědrém dnu.

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 30. 11. 2014   |   Zobrazeno: 8679x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

merry 441: Knihy sú oveľa lepšie, môj názor je, radšej najprv pozerať film a tak čítať knihu, lebo si potom môžeš to prostredie aj skvele predstaviť, za postavy v knihe dosadíš v mysli hercov, môžeš si vybaviť ich hlas a podobne. Ale čítaš knihu, potom pozeráš film... a ide ťa poraziť, koľko dobrých vecí vynechali.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

hanička1515(Všichni)

merry 441: Jo to teda působíš!!! ,,Velice se vám madam omlouvám za ten malý překlep"(tomuhle se říká ironie)
A za 1) chan jenom řekla svůj názor
2) nejde tady o knihy ale o to že jsi k ní sprostá jenom kvůli jejímu názoru
3) máš štěstí že pokud to nebudeš chtít ty, tak já se hádad nebudu. (a to si piš že bych vyhrála)

hanička1515To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

4Enne(Blázni do koní <3)

Byla jsem na Hobbit: Bitva pěti armád. Bylo to super ale na konci to bylo smutné smajl nejvíce mě mrzelo že umřel Kili který se mi z těch trpaslíků líbil nejvícsmajl a Thorin který byl hned na druhém místě smajl Klidně bych přežila kdyby ten konec nenavazoval na Pána prstenů jen kdyby ti dva nemuseli umřít smajl

4EnneTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Hobbit(Fanoušci filmu Hobbit)

4Enne: Ale i smrt Filiho byla strašně smutná, byl to skvělý trpaslík a hrál ho skvělý herec, stejně jako Kiliho. Představitel Kiliho Aidan Turner se mi hrozně, hrozitánsky líbí. Není krásnější muž než on smajlD

HobbitTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Chan

Teda Hobit je taková magořina.... Tauriel je fakt krá-a, s ní to pěkně zvorali.... He, a Legolas se tam jako vzal kde? Měli to udělat aspoň z 50% podle knihy...smajlsmajlsmajl

ChanTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Chan: A s tou Tauriel súhlasím. No dobre, Legolas, cha, on tam, ako vravím, má právo byť, ale Tauriel? Sakra čeče, tá je úplne vymyslená, nebola nikde v Hobitovi, Pánovi prsteňov ani v iných knihách od Tolkiena, ktoré sú o Stredozemi, čo a ako bolo, chápeš normálne učebnica dejepisu toto... a nikde, NIKDE tam Tauriel nebola. Ja neviem, ako si nejaké také stvorenie mohol Jackson vymyslieť?!

To aj moje OC má domyslenejšiu históriu, ako ona... ona ako keby sa tam zjavila, že puf! a hotovo.

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.