Filmové novinky na srpen 2016

Ať už jsou to pohádky, sci-fi filmy nebo snad snímky natočené podle slavných komiksových předloh, ani tento měsíc se v kinech rozhodně nudit nebudeš. Program je opravdu nabitý, jeden lepší film střídá druhý a tak se nám nezapomeň pochlubit, na co si tento měsíc určitě zajdeš do kina.

Sebevražedný oddíl (4.8.)

Že tady dlouho nebyla nějaká filmová pecka od DC Comics? Naposledy ses v kinech mohla podívat na Batman vs. Superman, tentokrát na tebe v kinech čeká ještě jedna dlouho očekávaná pecka. Akorát že se nebudeš dívat na klaďase, ale na záporáky. Sebevražedný oddíl je tým antihrdinů, který tvoří ti nejnebezpečnější zločinci, kteří si právě odpykávají tvrdé tresty za zločiny, které v minulosti spáchali. Nikdo ze zatčených svých činů nelituje, tím se v očích veřejnosti stávají nelítostnými bestiemi. Správní lidé však velmi dobře vědí, jak využít potenciál takových zločinců a jakmile pro ně začne skupina antihrdinů pracovat, svět okolo začne být ještě děsivější, než býval doposud. Ti správní lidé navíc mají k dispozici i správné zbraně, které neváhají dát do rukou těm, kdo se je nebojí použít. 

Mělčiny (11.8.)

Ráda se bojíš a ještě k tomu u filmů, kde má jednu z hlavních rolí žralok? Thriller Mělčiny slibuje neuvěřitelnou podívanou a i když by se měl příběhem trošku přiblížit snímku Čelisti, očekává se od něj podobný úspěch. Hlavní hrdinkou, v pravém slova smyslu, je Nancy, která si vyrazila za surfováním na odlehlou pláž. V průběhu surfování je napadena žralokem a zůstane uvězněna na moři. Ke břehu je to opravdu jen pár desítek metrů, Nancy se nachází na malé mělčině, ale žralok kroužící okolo je až příliš velkým nebezpečím, než aby mohla vyrazit ke břehu. Navíc je zraněná, což dost snižuje její šanci na záchranu vlastního života. 

Tajný život mazlíčků (11.8.)

Představuješ si někdy, co dělá tvůj domácí mazlíček, když zrovna není nikdo z rodiny doma? Možná někdy lepší nevědět, to nám teda věř. Animovaný film Tajný život mazlíčků vypráví příběh těch nejlepších kamarádů, nerozlučné dvojice Katie a Maxe. Není nic špatného na tom, že Katie je člověk a Max je pes, kterého Katie nechává každý den několik hodin samotného a Max vůbec netuší proč. Katie, asi s dobrým úmyslem, aby Max nebyl pořád doma sám, pořídí ještě jednoho kamaráda do společné domácnosti. Když Katie přivede domů Barona, začnou teprve ty pravé problémy. Baron se s Maxem od první chvíle nesnese ani na minutu a začne mezi nimi neutuchající boj, který neskončí dobře ani pro jednoho. Nebo snad jeden druhému nakonec ustoupí? 

Star Trek: Do neznáma (18.8.)

Už jedna z prvních ukázek, která se dostala před několika týdny na svět, diváky opravdu hodně překvapila a rázem rozdělila fanoušky na dva tábory. Dlouho připravovaný nový sci-fi film Star Trek: Do neznáma je natočen na motivy světa Star Treku a posádka lodi U. S. S. Enterprise se opět vrací na scénu. Hlavní úlohou celé posádky lodi je zkoumat a bádat po zatím neprozkoumaných koutech vesmíru a hledat zatím neobjevená místa. Právě při svém úporném bádání narazí posádka lodi na nepřítele, který je pro ně zcela novým objevem a je až příliš záhadný na to, aby ho Federace nechala jen tak jít. 

Strašidla (18.8.)

Konečně míří do kin i nějaká česká pohádka. Rodinka hejkala Huga bydlí ve staré vile, která stojí na okraji města a tak si všichni obyvatelé užívají klidu. Jejich sladký, i když trošku strašidelný život je narušen ve chvíli, kdy se na dům podívají místní úřady a zjistí, že za dům už nějaký ten rok není odváděn vůbec žádný nájem. Jak by ale Hugo a jeho rodina mohli platit nájem, když nemají vůbec žádné peníze? Nikdo z nich už roky nechodí do práce, protože jejich prací je strašit v domě, aby se do něj nikdo nemohl nastěhovat a rodinku tak vlastně vystěhovat. Budou snad muset strašidla začít chodit do práce a děti dokonce do školy? Vypadá to, že běžný život doběhl dokonce už i tuhle rodinku. 

Můj kamarád drak (25.8.)

Starý řezbář Meacham už léta baví děti ze sousedství perfektními historkami a různými pohádkami o divokém drakovi, který žije v hlubokých lesích severozápadního pobřeží Spojených států amerických. Některé děti historkám věří, jiné později přijdou na to, že jsou to opravdu jen divoké historky a že draci přece dávno neexistují. Nebo existují a na historkách přeci jen může být kousku pravdy? Dcera Meachama, Grace, je správkyní místního národního parku a i ona vyrůstala celý život na historkách o stejném drakovi, jako dnešní děti. Grace už samozřejmě ví, že všechno jsou jen pohádky, ale jakmile potká záhadného desetiletého chlapce Peta, který navíc nemá domov ani žádnou rodinu, začne o svých teoriích s drakem pochybovat. Pete totiž tvrdí, že v lesích žije zelený drak Elliot a je na chlup stejný jako ten, kterého všichni znají z divokých historek řezbáře Meachama. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 08. 2016   |   Zobrazeno: 6264x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

sevemimi

Tajný život mazlíčků je fajn...Po všejakejch seriálech,který v poslední době sjíždím,byl nějakej animák celkem fajn.A příjemně mě překvapilsmajl

sevemimiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KrispinkaVIP(NIALLERKY:-))

Sebevražedný oddíl je Nejlepší..smajl Nikdy bych neřekla že by se mi to líbilo.. Ale podívala jsem se na to a řekla jsem si.. Není nic lepšího. smajl smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

KrispinkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Bety01(Sebevražedný oddíl)

byla jsem na filmu sebevražedný oddíl
je to můj nejjj film na světě
A Jokera z tohodle filmu ( hraje ho jarod leto) mám přes celou zeď v pokoji
láska je hold láska
určitě doporučuju
Joker (jarod leto) je můj miláček
Toho klasickýho jokera ( ten jak ho hrál původně tak umřel) tak ten je fujjjjjj
Ale tenhle z tohodle filmu je smajlsmajlsmajlsmajlsmajl miláček

Harly Queen a Joker I LOVE YOU smajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Bety01To se mi líbí +5 To se mi nelíbí

TerryBlackyováVIP(Milujeme nadpřirozené jev...)

Bety01:
1. Píše se to Harley Quinn.
2. Jak můžeš napsat, že původní Joker je fuj?!
3. Je to Jared Leto, ne jorod leto!
4. Znáš vůbec původní Harley a původního Jokera?
5. Joker Harley nemiluje.
6. Četla jsi někdy vůbec něco od DC?
7. Nauč se psát.
8. Z tohoto komentáře chci zvracet...

TerryBlackyováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.