Filmové novinky na červenec 2016

Červenec přináší do kin řadu filmových novinek, ale přeci se najdou takové, na které stojí za to upoutat větší pozornost. Jednou z nich je Tarzan, který startuje v kinech hned na začátku měsíce, druhou je pak Doba ledová, na kterou si budeš muset počkat až do půlky. Který z filmů se nakonec stane tvým favoritem?

Legenda o Tarzanovi (7.7.)

Tarzan je jednou z nejoblíbenějších pohádkových postav a zatím co před několika týdny byl do kin uveden Mauglí, rovněž jeden z největších pohádkových favoritů, teď je načase představit divákovi krále džungle. Animovanou pohádku však nečekej, tentokrát je snímek hraný a očekává se podobný úspěch, jako u již zmiňovaného Mauglího, který zazářil v Knize džunglí. Navíc je to už mnoho let zpátky, co se Tarzan rozhodl vyměnit život v džungli za život se svou milovanou Jane. Teď je ale coby obchodní emisar parlamentu vyslán do Konga a to aniž by tušil, že sehraje hlavní roli v nebezpečné hře, kterou proti němu i jeho milované Jane vede belgický kapitán. 

Očista: Volební rok (7.7.)

Byly pro tebe poslední dva díly Očisty málo děsivé? Nebo tě naopak tak nadchly a nemůžeš se dočkat třetřího dílu? Není vyloučené, že bude dokonce poslední, takže za vidění v každém případě stojí. I tentokrát budou všechny zločiny legalizovány na několik hodin, ale je tady někdo, kdo hodlá proti očistě tvrdě bojovat. Jde o senátorku Charlene, která má k odporu vážné důvody. Před několika lety během očisty přišla o celou svou rodinu, jediná přežila a teď se rozhodla tvrdě bojovat a dostat se až na prezidentské křeslo do Bílého domu. Jak se dny očisty blíží každým dnem, stále jsou posilována bezpečnostní opatření na ochranu senátorky, která je největším terčem. I když je početná ochranka vybavena těmi nejmodernějšími zbraněmi, najde se mezi jejími členy i zrádce, který společně s ostatními půjde senátorce po krku. 

Doba ledová: Mamutí drcnutí (14.7.)

Bezpochyby nejpopulárnější animovaná filmová série se starými známými hrdiny je opět tady, už popáté. I tentokrát narazíš na všechny známé kamarády, ale nebudou chybět ani nový, sice zcela neznámý, ale pro záchranu světa naprosto zásadní. Hlavním spouštěčem katastrof bude tentokrát veverčák Scrat, který ani v pátém díle nepřestal být vytrvalým v honu za žaludem. Tentokrát se však stane něco, co opravdu ani Scrat nepřepokládal a svým chováním zahájí sérii katastrof, které se budou přímo z vesmíru řinout na všechna zvířátka. Scrat se omylem katapultuje do vesmíru a vzhledem ke své nešikovnosti tam napáchá škody, které prostě musí mít nějaké následky. Snad ani sám Scrat ale netušil, jak moc hrozné to může být a když se začne asteroid nebezpečně blížit k Zemi, všichni se začnou obávat o svůj život. 

Heidi, děvčátko z hor (28.7.)

Určitě si hned vybavíš stejnojmennou knížku, která se stala předlohou pro německý snímek, který vůbec jako první mapuje známý dětský román od švýcarské spisovatelky. Heidi byla už od útlého dětství naprosto nenáročným dítětem a ke štěstí jí stačilo opravdu jen velmi málo. Vzhledem k tomu, že jako malinká holčička osiřela, upnula se na svého kamaráda Petera, se kterým pravidelně chodila hlídat stáda koz a právě to byly ty nejšťastnější chvíle v jejím životě. Radostné hraní a pobíhání po švýcarských Alpách, kde žila v malém srubu společně se svým dědečkem. Heidi se změní život ze dne na den, když zjistí, že ji teta odveze do Frankfurtu nad Mohanem, kde bude dělat společnost jedné nemocné holčičce. I když se dívka stane její kamarádkou, Heidi i tak trpí steskem po svém dědečkovi, kamarádovi Peterovi a horách, které byla zvyklá denně vídat. 

Krotitelé duchů (28.7.)

Je tomu už víc než dvacet let, co byl uveden první díl Krotitelé duchů, kde si zahrály hvězdy stříbrného plátna. Ani tentokrát nebudou chybět slavné tváře, které tě zajisté nalákají na perfektní snímek nových krotitelů, nebo spíš krotitelek, které si umí poradit s duchy. Lépe řečeno, budou muset přijít na to, jak si s nimi poradit, protože v jejich odstraňování nejsou ještě úplně zběhlé. Čtyři vědkyně, z nichž některé se řadí mezi nejlepší na světě, se rozhodnou pomoct městu, které je duchy ohroženo a věř, že snímek není ochuzen ani o staré známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 04. 07. 2016   |   Zobrazeno: 5474x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.