Filmové novinky (leden 2016)

Nový rok se, pokud jde o filmy, ponese opravdu ve velkém stylu. Očekávej jeden filmový trhák za druhým a nemohou chybět ani dlouho očekávané animované filmy, na které ses už určitě dlouhou dobu těšila. Kterým filmem zahájíš letošní rok?

Les sebevrahů (7.1.)

Les sebevrahů je skutečný les, který se nachází na úpatí hory Fuji v Japonsku. Stal se dějištěm thrilleru, do kterého vstupuje Američanka Sára, aby zachránila svou sestru Jess. Sára a Jess jsou jednovaječná dvojčata a když jedné něco děje, ta druhá to cítí. Divný pocit měla Sára už dlouho a rozhodne se najít svou sestru v lese, odkud se nikdo nevrací. Lidé tam chodí ukončit svůj život a pro místní obyvatele jsou některé části lesa naprosto zapovězeny. Sára se nevzdává, společně s přistěhovaleckým novinářem a průvodcem získává povolení do lesa vstoupit a jak začne nacházet první věci, které patřily Jess, stále víc je přesvědčena o tom, že ji musí najít co nejdřív. Navíc se přesvědčí o tom, že v lese není až tak úplně sama a na vlastní kůži pocítí, proč místní lidé do lesa nechodí. 

Ledová sezóna (14.1.)

Lední medvědi jsou obávanými zvířaty lidí i některých zvířat. Ledního medvěda Norma se ale není důvod bát, protože jeho přátelská povaha je naprosto odlišná od povahy jeho medvědích vrstevníků. Na nějaká pravidla Norm kašle, jeho největším potěšením je, když si může hrát s tuleni a nikdo ho v jeho domovině, na Arktidě, neobtěžuje. To se ale brzy změní, protože projektanti hodlají přímo v místě jeho domova vybudovat luxusní apartmány a ještě luxusnější obchodní centrum pro turisty. Norm společně s ostatními zvířaty bude vykázán ze svého domova, kde se narodil a vyrůstal. Nechá to opravdu dojít tak daleko? Nebo se rozjede přímo do centra New Yorku a celý projekt zastaví? 

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda (28.1.)

Alvin, Simon a Theodore se opět vracejí na filmové plátno v Čiperné jízdě. A že to bude opravdu jízda! Jde už o celkem čtvrtý příběh, který opět začne velkým nedorozuměním, které vyústí v obrovskou zábavu, skvělé písničky a hlavně v originální nápady, kterými tahle úžasná trojice vždycky překvapí každého diváka. Alvin, Simon a Theodore začnou mít podezření, že jejich kamarád, člověk, chce požádat svou přítelkyni o ruku. Co by je čekalo, kdyby se jejich ochránce a nejlepší lidský kamarád skutečně oženil? Trojice by získala jednoho naprosto nesnesitelného příbuzného, ale to by ještě nebylo tak hrozné. Alvin, Simon a Theodore mají totiž podezření, že by je jejich nejlepší přítel Dave mohl nadobro opustit, protože by získal úplně novou rodinu. Chipmunkové se budou muset vydat až do dalekého Miami, kde se mají zásnuby odehrávat, aby udělali to, co považují za nejlepší. 

Do posledního dechu (28.1)

V únoru roku 1952 zasáhla Novou Anglii rozsáhlá bouře, která ničila přímořská města, jejich okolí a největší síly nabírala právě na vodě. Bouře ničila vše, co jí přišlo do cesty a osudnou se stala i pro část posádky z lodi SS Pendleton, která převážela ropu a mířila do Bostonu. Ničivá bouře ji doslova přepůlila a třicet členů posádky zůstalo na oné jedné polovině. Posádka se bude muset snažit přežít alespoň několik hodin, muži budou muset zapomenout na neshody, které mezi nimi panují a především musí doufat, že přijde pomoc dřív, než se loď úplně potopí pod hladinu rozbouřeného moře. Mezitím se posádka na malé záchranné lodi, které jde sotva motor a má velké potíže, vydává na záchranu mužů, kteří mají mizivou šanci na přežití. 

Poldův švagr (28.1.)

Na závěr je tu jedna komedie, která tě určitě bude bavit. Ben je čerstvým absolventem policejní akademie a jeho životní vyhlídky jsou opravdu velmi slibné. Nejenže právě absolvoval na své vysněné škole, ale navíc si vezme za manželku tu nejlepší ženu na světě, Angelu. Jediný, kdo ze sňatku není ani trošku nadšený, je bratr Angely, James. Dávno se snažil svatbu sestře rozmluvit, ale nepovedlo se. James se s tím tak nějak smířil a když už si jeho sestra bude brát Bena, James se mu rozhodne dát opravdovou školu, jakou si chlap zaslouží. James pracuje jako elitní detektiv u policie a když ho jeho nadřízený pošle vyřešit jeden složitý případ do Miami, James ani na vteřinu neváhá a bere si k ruce Bena. James si myslí, že pro Bena to bude ta nejlepší zkušenost, ale velmi brzy zjistí, že je to zkouška hlavně pro něj samotného. Bude se totiž muset pořádně snažit, aby se Ben vrátil domů živý a zdravý. 

zpět na seznam článků

Autor: Redakce   |   Publikováno: 01. 01. 2016   |   Zobrazeno: 7481x

Témata článku:Seriály a filmy

Komentáře

MadamKlein

pavlinuska: Tyhle filmy nejsou ale za leden. Aliance bude někde v březnu, Alenka až v červnu a Fantastická zvířata až 17. listopadu. smajl Ale dobrý postřech, taky se na ně těším..

MadamKleinTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.